Decoratiuni casa

  • Produse Supermarket Online:
  • 325   1 - 20
Decoratiuni Gradina. Ghirlanda solara cu flori pentru gradina va va face sa va simtiti ca in Hawaii. Ghirlanda are 10 flori magnifice, fiecare fiind prevazuta cu un led ceea ce creeaza o ambianta simpatica in gradina sau in camera dvs. Ghirlanda este prevazuta ... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Accesorii Bucatarie si Ustensile. Preparati frumoase frize decorative din fondant sau martipan cu aceasta forma din silicon. Forma are dimensiunea de 15x 6.5 cm cu motive aniversare. Material: silicon / 1 bucata.... Detalii »
Categorie: Bucataria Ta
Decoratiuni Gradina. Iluminati inimile cu energie solara! Este usor, asa cum o dovedeste ghirlanda cu energie solara Fluturi! Asezati aceasta ghirlanda intr-un loc insorit si plasati-o intr-o maniera decorativa. Seara, la amurg, va incepe sa creeze o atmosfera ... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Iata o floare gratioasa solara ce va decora gradina dvs. In timp ce florile din gradina dvs. vor disparea in intuneric, floarea dvs. solara va straluci din ce in ce mai mult. Celula solara verde si discret situata aproape de sol, va aliment... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Ciuperca solara colorata...pentru gradina dvs.! Nopți de vis... Un mod minunat si ideal pentru iluminatul economic al grădinii și terasei dvs. Panoul solar se încarcă în timpul zilei și furnizează lumina, ce isi schimba culoarea, pe... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Pasarile vor canta, spunandu-va „multumesc”. ... atunci când veti instala in gradina dvs. aceasta frumoasa decoratiune de gradina, in forma de spalier cu fantana pentru pasarele. Material: Metal. Dimensiuni: Diametru vas: aprox. 19 cm ... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Aceasta hranitoare pentru pasari in forma de luna este atat decorativa cat si utila in acelasi timp. Include o bila din sticla decorativa care se agata de inelul cu care este prevazuta decoratiunea. Decoratiunea in forma de luna este pictat... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Statia meteo mobila pentru gradina este potrivita pentru a verifica conditiile meteo curente. Cu o inaltime totala de 145 cm., statia meteo are 4 functii. Ea poate fi instalata usor in gradina sau intr-un ghiveci etc., cu ajutorul tijei de ... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Produse pentru casa Decoratiuni. Ceasul de lemn de perete Paris, confecționat din lemn, cu diametrul de 34 cm, are pe cadran imprimate imagini din Paris. Ideal pentru a fi oferit in dar.... Detalii »
Categorie: Produse Pentru Casa
Bricolaj. CASA Idei Creative 114 - Decoratiuni Interioare Din Beton - Pentru Avansati - M. Dawidowski, A. Diepolder... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Bricolaj. CASA Idei creative 15 - Decoratiuni interioare - Motive africane si asiatice... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Decoratiuni Gradina. Curtea ta sau intrarea ar avea nevoie de un suflu de primavara? În acest caz, decoratiunea de gradina D-na Iepure cu lanternă este cea mai potrivita. Felinarul doamnei Iepure poate fi echipat cu o lumânare Modelul este rezistent, inalter... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Accesorii pentru servirea Mesei. O masa bine decorata pentru Craciun va aduce magie si multa fericire. Iata cum puteti asigura magia meselor de Craciun. Setul de decoratiuni pentru masa de Craciun este pentru 12 persoane si contine urmatoarele decoratiuni confectionate din... Detalii »
Categorie: Bucataria Ta
Decoratiuni Gradina. Pentru a crea un decor original in gradina dvs. folositi acest spalier piramidal din metal pentru plante agatatoare. Florile vor avea suficient spatiu sa creasca si sa infloreasca. Potrivit pentru trandafiri, iedera, fasole etc. Se asamblea... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Suport solar suspendat pentru plante Pentru tine, soarele chiar lucreaza pe timp de noapte! Doriti sa va bucurati de flori chiar si noaptea? Atunci trebuis sa comandati acest suport suspendat cu lumina solara. Acesta stocheaza lumina soarel... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Cu siguranta veti gasi un loc in gradina dvs. si pentru aceasta decoratiune de gradina Fluture. El va infrumuseta ghivecele de flori sau gradina dvs. Material: plastic Dimensiuni: Fluture 22 cm x 15 cm, tija: lungime 50 cm Pretul este pentr... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Floarea dvs. solara va decora cu multa gratie gradina dvs. iar in timp ce florile din gradina dvs. vor disparea in intuneric, floarea dvs. solara va straluci din ce in ce mai mult. Celula solara verde si discret situata aproape de sol, va a... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. O zi cu vant are de asemenea si partile ei bune! Aceasta broasca cu morisca se simte confortabil mai ales cand bate vantul. Este suficient sa o infigeti in solul gradinii sau pe balcon. Material: Plastic Dimensiuni.: Inaltime 75 cm; Broasca... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. O frumoasa decoratiune pentru gradina care se poate atasa pe copaci, pe gard etc. Include kit de mintare + suruburi de fixare. Poate fi de asemenea atasata unor plante agatatoare sau pe usi din lemn. Pretul este pentru o singura bucata. Car... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
Decoratiuni Gradina. Ce este mai frumos decât sa ai lalele care infloresc tot anul pentru a decora bordurile si delimita zonele cu flori din curtea casei tale? Setul cuprinde 12 buc (lalele) in culori asortate galben și roșu. Ele se conecteaza intre ele pent... Detalii »
Categorie: Gradina Si Exterior
  • Produse Supermarket Online:
  • 325   1 - 20