Figurine

  • Produse Supermarket Online:
  • 97   1 - 20
Idei Creative - Figurine din cerculete de hartie nr.94 Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru realizarea de figurine cu ajutorul lipiciului, hartiei, a unei foarfeci si a unui compas. In carte sunt prezentate 24 de mode... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei creative - Figurine si animale Origami - nr. 67 Aceasta carte contine 32 de pagini cu idei creative pentru confectionarea de figurine si animale origami. Cu ajutorul carti veti invata pas cu pas cum sa impaturiti hartia pentru a crea f... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Sfaturi Practice. CASA Idei creative 94 - Figurine din cerculete de hartie - Olga Gre... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Papusi.
Brand: Minions   Categorie: Jucarii
Figurinele Playmobil contin 12 personaje diferite care pot fi colectate, asamblate si schimbate intre ele. Fiecare figurina vine neasamblata in ambalajul ei misterios, in asa fel incat copiii sa le puna impreuna sau sa le schimbe partile co... Detalii »
Brand: Malipen Srl   Categorie: Jocuri
Bricolaj. CASA Idei Creative 40 - Figurine Si Ornamente Din Aluat- Peto Agnes... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Bricolaj. CASA Idei creative 27 - Figurine din pasta de modelat - Liesa Bastian... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Bricolaj. CASA Idei creative 82 - Figurine din roadele toamnei - Pia Pedevilla... Detalii »
Brand: Casa   Categorie: Hobby Practic
Joaca-te cu aspectul si gustul inghetatei!Figurinele Zoku pentru decorarea inghetatei iti permit sa te joci cu aromele inghetatei preparate in casa. Figurine amuzante gesturi sau forme de animalute vor prinde viata pe inghetatele tale. Crea... Detalii »
Brand: Zoku   Categorie: Aparate Trai Sanatos
Papusi.
Brand: Minions   Categorie: Jucarii
Jucarii Educative.
Brand: Henry nbsp hugglemonster   Categorie: Jucarii
Modelarea figurinelor din aluat isi datoreaza popularitatea pe de-o parte faptului ca ingredientele se gasesc in fiecare gospodarie, iar pe de alta parte, varietatea figurinelor ce se pot confectiona cu aceasta metoda nu cunoaste limite. Re... Detalii »
Brand: Editura Casa   Categorie: Hobby
Idei Creative - Figurine din carton ondulat nr.111 Aceasta carte contine 32 de pagine cu idei creative pentru realizarea de figurine din carton ondulat. In aceasta carte sunt prezentate diferite modele de figurine si pasi necesari pentru c... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei creative - Figurine si ornamente din aluat nr.40 In sunt prezentate diferite modele de figurine si ornamente confectionate din aluat. Pentru a crea aceste figurine si ornamente aveti nevoie doar de apa, faina dar si putina imaginatie. ... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei creative - Figurine din roadele toamnei - nr.82 Aceasta carte contine 32 de pagini cu idei creative pentru crearea de figurine din frunze si fructe.  Cu ajutorul cartii puteti crea diferite modele de figurine din roadele toamnei. Pe ... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei Creative Figurine din Hartie. Modele de primavara si pasti Editia II Nr. 36 Aceasta carte contine 32 de pagini cu idei creative pentru realizarea diverselor figurine din hartie colorata.Cu ajutorul acestei carti veti putea confectiona ... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei creative - Figurine din pasta de modelat Editia II nr.27 Aceasta carte contine 32 de pagini cu idei creative pentru realizarea si decorarea figurinelor din pasta de modelat. In carte este prezentata pas cu pas realizarea figurinelor de... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Idei creative- Figurine de pasti nr.9 Aceasta carte contine 32 de pagini cu diferite idei creative pentru decoratiuni de pasti. Cu ajutorul acestei carti veti invata pas cu pas cum sa creati sau sa decorati iepurasi, oua de pasti, corana de... Detalii »
Categorie: Publicatii Arta Si Hobby
Figurina decorativa pentru Craciun, diferite modele (om de zapada, mos craciun, funda, ciorap caciun).Autoadeziva, se lipeste pe geamuri.Dimensiuni figurina: aprox 13 x 11 cm.Pretul este pe bucata - 1 figurina... Detalii »
Categorie: Decoratiuni Craciun
Home & Deco. Figurina decorativa 108583 Descriere: Aceasta figurina surprinde privitorul ei prin claitatea si rafinamentul finisajelor si a detalilor. Acest obiect decorativ este lucrarat in arta ceramici realizata cu o maiestrie si o atentie riguroasa ... Detalii »
Brand: Vintage Time   Categorie: Gradina
  • Produse Supermarket Online:
  • 97   1 - 20