Termosuri

  • Produse Supermarket Online:
  • 106   1 - 20
Infuzor de ceai pentru termosuri West Loop ContigoNoul infuzor pentru ceai de la Contigo se potriveste pentru tehnologia Autoseal. Sita fina asigura o puritate a ceaiului dar si o protectie impotriva prafului. Infuzorul vine cu trei piese d... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Cana termos Fulton din otel cu maner verde 400ml Contigo Realizat cu ingeniozitate pentru a mentine temperatura optima in interior acest termos a fost proiectat cu stil pentru a merge oriunde oricand si cu orice. Este ideal pentru o drumeti... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Cadouri. Dacă vă place fotografia, atunci puteti folosi aceasta Cana termos in forma de obiectiv foto. Aceasta cana multifunctionala poate avea mai multe intrebuintari: termos, cana pentru cafea, vaza pentru flori, suport pentru pixuri si creioane... Detalii »
Categorie: Cadouri Si Jucarii
Termos din inox in forma de obiectiv foto.Termosul este multi-functional: carcasa in forma de obiectiv se poate desuruba si se poate transforma intr-un suport de periuta de dinti sau creioaneNu este in niciun caz o cana de ceai sau cafea ob... Detalii »
Brand: Yellow Zebra   Categorie: Alte Activitati
Realizata din ceramica de cea mai buna calitate, desenata cu cerneala termosensibila care isi schimba culoarea ib functie de temperatura, aceasta frumoasa cana termosensibila este un cadou inspirat pentru un coleg de birou. Fie ca o alegi p... Detalii »
Brand: Zukka Gifts   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Cuptor electric Zilan 40 L. ZLN5648. Putere 1650W ; Rezistenta acoperire Cr-Ni acoperita ; Termostat reglabil 80-320 C ; Timer avertizare sonora ; Gratar cromat ; 2 tavi de copt emailate (rotunda si patrata) ; Reglare rezistenta sus - jos ;... Detalii »
Brand: Pawan Online   Categorie: Cuptoare Electrice
Cana magica se transforma atunci cand este umpluta cu lichid fierbinte. Datorita vopselei termosensibile display-ul telefonului desenat pe cana se coloreaza la umplerea canii cu bautura fierbinte preferata.... Detalii »
Brand: Sara One Sales   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Termos West Loop Carribean Sea 470ml Contigo Fabricat din otel inoxidabil cu perete dublu. Cel mai bun tocmai a devenit si mai bun! Noul model West Loop are un capac conceput sa pivoteze la deschidere facandu-l usor de curatat . Aceasta can... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Termos West Loop Gunmetal 470ml Contigo Fabricat din otel inoxidabil cu perete dublu. Cel mai bun tocmai a devenit si mai bun! Noul model West Loop are un capac conceput sa pivoteze la deschidere facandu-l usor de curatat . Aceasta cana are... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Termos West Loop Tangerine 470ml Contigo Fabricat din otel inoxidabil cu perete dublu PortocaliuCel mai bun tocmai a devenit si mai bun! Noul model West Loop are un capac conceput sa pivoteze la deschidere facandu-l usor de curatat . Aceast... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Cana termos Fulton din otel cu maner albastru 400ml Contigo Realizat cu ingeniozitate pentru a mentine temperatura optima in interior acest termos a fost proiectat cu stil pentru a merge oriunde oricand si cu orice. Este ideal pentru o drum... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Cana termos Rondolph din otel Rosie 470ml Contigo Realizat cu ingeniozitate pentru a mentine temperatura optima in interior acest termos a fost proiectat cu stil pentru a merge oriunde oricand si cu orice. Este ideal pentru o drumetie iar i... Detalii »
Brand: Contigo   Categorie: Termosuri Si Recipiente
Cana termos in forma de obiectiv foto este un cadou inedit pentru cei dragi D-voastra. Ideal pentru pasionatii de fotografie si drumetii. Acestia pot avea la indemana cafeaua sau ceaiul la temperatura ideala numai cu cana termos in timpul a... Detalii »
Brand: Temson Online   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Cana termos in forma de obiectiv foto este un cadou inedit pentru cei dragi dvs.Ideal pentru pasionatii de fotografie si drumetii.Acestia pot avea la indemana cafeaua sau ceaiul la temperatura ideala numai cu cana termos in timpul aventuril... Detalii »
Brand: Euroboutique   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
  • Produse Supermarket Online:
  • 106   1 - 20