Faina

  • Produse Supermarket Online:
  • 177   1 - 20
Fulgi, Musli. SOLARIS Macinis pentru Laptic cu Faina de Migdale 200gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Faina integrala de grau spelta 500g Solaris Contine 100% faina integrala de grau spelta macinata lent pe moara cu pietre Solaris.Glutenul din graul spelta este maruntit si asimilat cu mai multa usurinta decat glutenul din grau integral in p... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina bio de orez semiintegral, fara gluten, un produs cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Originar din China si India, orezul a fost vedeta dietei acestor populatii timp de mii de ani, ca si a celor ... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Faina de secara BIO ALL GREEN este obtinuta din secara provenita din agricultura ecologica controlata. Faina de secara este vitaminizanta energizanta si emolienta. Se poate combina cu alte tipuri de faina pentru pregatirea painii. Painea di... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Inul este folosit pe scara larga in scop terapeutic sau dietetic. Sunt folosite semintele (Semen Lini) ajunse la maturitate ca atare sau sub forma de ulei (Oleum Lini) obtinut prin presarea semintelor. De asemenea de la in se mai foloseste ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina de hrisca fara gluten, produs care contine mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Hrisca nu contine gluten si poate fi deci consumata in siguranta de persoanele care sufera de boala celiaca. - Este un... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Migdale 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina Din Seminte De Struguri 500g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina Din Seminte In 500gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Migdale 500gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. SOLARIS Faina De Migdale 150g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. SOLARIS Faina De Orz 500gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Biscutii digestivi Doves sunt biscuiti traditionali englezesti preparati cu faina integrala. Perfecti pentru orice situatie pot fi serviti ca atare cu o felie de branza cu ceai lapte sau cafea. Informatii dietetice si alergenice: Contin: gl... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Migdale decojite macinate - faina de migdale provenite din agricultura ecologica. Gramaj 250g Produs certificat bio.... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina integrala se obtine prin macinarea in totalitate a graului la moara cu pietre.Cuvantul intreg face parte din toate componentele graului (tarata germeni si endosperm).Graul are o multime de saruri minerale si elemente nutritive precum:... Detalii »
Brand: Terra Natura   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina de migdale are un gust deosebit poate fi folosita pentru prepararea unor deserturi si dulciuri delicioase. Ideal pentru copt se poate utiliza pe scara larga pentru produse de panificatie. Se poate amesteca cu alte fainuri. Nu contine ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Mod de întrebuintare: cel mai adesea se folosesc pentru prepararea dulciurilor cu sau fara foc sau se manânca ca atare.Čšara de origine: Sri LankaGramaj: 250 grameAmbalaj: pungaValori nutritionale / 100 grame: Energie 354 Kcal 1... Detalii »
Brand: Evertrust   Categorie: Super Alimente Bio
Datorita continutului ridicat din boabele de soia acestea nu pot fi macinate pe moara traditionala cu pietre Solaris faina de soia fiind obtinuta dupa o degresare partiala a boabelor de soia.Utilizare: Faina de soia poate fi utilizata pentr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Faina din samburi de roscove Bio 65g Rapunzel Ingrediente: Faina de roscove din samburi de roscove. Nu contine gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Italia.Poate fi amestecata la cald sau rece este neut... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Ingrediente: faina din seminte de canepa.Faina este obtinuta din seminte de cânepa dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut ridicat de proteine si fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan.Se poate ut... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
  • Produse Supermarket Online:
  • 177   1 - 20