Faina

  • Produse Supermarket Online:
  • 217   1 - 20
Faina alba fara gluten este un amestec de fainuri care in mod natural nu contin gluten si grau fiind o alternativa perfecta la faina de grau. Faina fara gluten necesita ceva mai mult lichid in majoritatea retetelor standard. In cazul unei r... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Aceasta faina este obtinuta prin macinare foarte fina in moara cu pietre din grau englezesc. Este faina 100% integrala ideala pentru uz general biscuiti integrali produse de cofetarie si patiserie si sosuri. Ingrediente: Grau integral. Ingr... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Faina
Faina Universala este perfecta pentru clatite vafe paste usoare sau paine. Este un amestec fara gluten si este potrivit pentru diete. Caracteristici: - nu s-au folosit rganisme modificate genetic sau materiale modificate genetic; nu s-au fo... Detalii »
Brand: Bauck Hof   Categorie: Faina
Aceasta faina alba de uz general este obtinuta din grau englezesc cultivat de fermierii care practica agricultura ecologica in conformitate cu standardele Comertului Etic care presupune un pret corect pentru fermier si tratament corect al m... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Faina
Inul este folosit pe scara larga in scop terapeutic sau dietetic. Sunt folosite semintele (Semen Lini) ajunse la maturitate ca atare sau sub forma de ulei (Oleum Lini) obtinut prin presarea semintelor. De asemenea de la in se mai foloseste ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Faina
Faina de migdale are un gust deosebit poate fi folosita pentru prepararea unor deserturi şi dulciuri delicioase. Ideal pentru copt se poate utiliza pe scara larga pentru produse de panificaţie. Se poate amesteca cu alte fainuri. Nu conţi... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Faina
Ingrediente: faina din seminţe de in. Faina este obţinuta din seminţe de in dupa extracţia uleiului presat la rece. Are un conţinut redus de grasimi şi de carbohidraţi şi un conţinut ridicat de proteine şi fibre. Se poate utiliza ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Faina
Ingrediente: Faina din seminte de canepa din seminte degresate. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Germania. Bogata in vitamine si minerale. Indicata pentru sportivi.intrebuinţare: Recomandat pentru sosur... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Faina
Caracteristici: Mustarul este utilizat inca din cele mai vechi timpuri atat ca aliment cat si ca remediu. Utilizare: Faina de mustar este recomandata in uz extern pentru adulti dupa efectuarea in prealabil a unui test de toleranta. A nu se ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Faina
Continut: vitamine (A beta-caroten B1 B2 B3 B5 B6 B9 E) aminoacizi acizi grasi carbohidrati minerale (sodiu potasiu magneziu calciu mangan fier cobalt cupru zinc nichel crom molibden aluminiu fosfor clor fluor iod bor seleniu silicon). Acti... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Faina
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Faina de hrisca intruneste calitatile de ingredient ale fainei de grau integrale, dar este superioara acesteia din punct de vedere nutritiv. - Contine mai putine glucide, nu contine gluten, dar contine cantitati mari de fier, se... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Cereale Si Leguminoase
FAINA. Longevita bio faina grau ecologic integrala 500g punga solaris plant Bogata in Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E Actiuni: antidiuretic, emolient, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general. Indicatii: demineraliza... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Migdale decojite macinate - faina de migdale provenite din agricultura ecologica. Gramaj 250g Produs certificat bio.... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Faina
Faina de secara Bio este obtinuta din secara provenita din agricultura ecologica controlata. Faina de secara este vitaminizanta energizanta si emolienta. Se poate combina cu alte tipuri de faina pentru pregatirea painii. Ideal pentru paine ... Detalii »
Brand: Dyk m hle   Categorie: Faina
Produs fara GlutenIngrediente: fulgi de ovaz integrali 70% faina de orez 22% din faina integrala hrisca pudra (hrisca faina quinoa culturi starter) sare de mare agent de ingrosare: guma de guar Ingrediente din agricultura organicaFara utili... Detalii »
Brand: Bauck Hof   Categorie: Faina
Faina de quinoa fara gluten cu continut ridicat de fibre si proteine folosita pentru ingrosarea sosurilor sau in panificatie in amestec cu faina de grau. Caracteristici: produse bio produs fara gluten provenit din comertul bio-echitabilGram... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Faina
Faina este obținuta numai din propriile cerealele ecologice. Moara este mica avand o productivitate redusa asta reprezentand un avantaj deoarece faina produsa este de calitate superioara si permanent controlata. Faina integrala de secara p... Detalii »
Brand: Terra Natura   Categorie: Faina
Faina de naut este foarte bogata in proteine si fibre si poate fi folosita la prepararea de pannise (dulciuri din sudul Frantei). Caracteristici: produse bioGramaj: 500gDescriere: Faina macianta in Franta din boabe de naut integral macinat ... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Faina
Amestec gata preparat pe baza de faina de grau si quinoa pentru o paine cu gust si aroma deosebite. Caracteristici: produse bio Gramaj: 500gDescriere produs: sub o crusta aurie quinoa dezvaluie toate savoarea gustului sau tipic. Ingrediente... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Faina
Bogata in Vitaminele B1 B2 B3 B5 B6 B8 B9 E Actiuni: Antidiuretic emolient laxativ nutritiv reconfortant remineralizant tonic general. Indicatii: Demineralizare anemie rahitism afectiuni maligne (cancer) diabet obezitate afectiuni neurologi... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Faina
  • Produse Supermarket Online:
  • 217   1 - 20