Faina

  • Produse Supermarket Online:
  • 217   1 - 20
Fulgi, Musli. SOLARIS Macinis pentru Laptic cu Faina de Migdale 200gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina bio de orez semiintegral, fara gluten, un produs cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Originar din China si India, orezul a fost vedeta dietei acestor populatii timp de mii de ani, ca si a celor ... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Faina integrala de grau spelta 500g Solaris Contine 100% faina integrala de grau spelta macinata lent pe moara cu pietre Solaris.Glutenul din graul spelta este maruntit si asimilat cu mai multa usurinta decat glutenul din grau integral in p... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Fainuri, Tarate, Grau. ADAMS VISION Faina Integrala de Sorg 500g... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Alimentare
Amestec de faina bio garantat fara gluten sursa de fibre si proteine din orez semiintegral si alune tigrate ofera un gust deosebit pentru preparate de patiserie dulci si sarate.... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Faina de grau integrala BIO 1Kg Dennree Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Faina de grau bio integrala ofera o savoare pura. In aproape toate regiunile lumii unde painea este alimentul de baza al populatiei graul reprezint... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina de secara BIO ALL GREEN este obtinuta din secara provenita din agricultura ecologica controlata. Faina de secara este vitaminizanta energizanta si emolienta. Se poate combina cu alte tipuri de faina pentru pregatirea painii. Painea di... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de secara. Prin macinarea lenta valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial.Utilizare: Faina de secara poate fi u... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Aceasta faina alba de uz general este obtinuta din grau englezesc cultivat de fermierii care practica agricultura ecologica in conformitate cu standardele Comertului Etic care presupune un pret corect pentru fermier si tratament corect al m... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina de migdale se caracterizeaza printr-un nivel mult mai mic de carbohidrati fata de fainurile din cerealeFaina Migdale Solaris este un produs 100% natural fara aditivi sau conservanti ce pastreaza proprietatile terapeutice ale migdalelo... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Inul este folosit pe scara larga in scop terapeutic sau dietetic. Sunt folosite semintele (Semen Lini) ajunse la maturitate ca atare sau sub forma de ulei (Oleum Lini) obtinut prin presarea semintelor. De asemenea de la in se mai foloseste ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina de hrisca fara gluten, produs care contine mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Hrisca nu contine gluten si poate fi deci consumata in siguranta de persoanele care sufera de boala celiaca. - Este un... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Paste. ADAMS VISION Taitei Lati din Faina de Hrisca 250g... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Alimentare
Gustari, Saratele. MONS MELLIS Biscuiti cu Faina si Fulgi de Grau Spelta 200g... Detalii »
Brand: Mons nbsp mellis   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Cocos 500g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Pulberi. SOLARIS Faina De In 150g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Suplimente
Biscutii digestivi Doves sunt biscuiti traditionali englezesti preparati cu faina integrala. Perfecti pentru orice situatie pot fi serviti ca atare cu o felie de branza cu ceai lapte sau cafea. Informatii dietetice si alergenice: Contin: gl... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Faina de quinoa este fara gluten bogata in fibre si proteine. Se foloseste in patiserie pentru prepararea produselor fara gluten. Gramaj: 500g Produs certificat organic... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Migdale decojite macinate - faina de migdale provenite din agricultura ecologica. Gramaj 250g Produs certificat bio.... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Faina Eco Nuca de Cocos 500g Este un inlocuitor perfect pentru faina de grau sau faina de alac. Faina de cocos bio contine fata de alte tipuri de faina circa 12% ulei (de cocos) si aproximativ 40% fibre. In plus ca urmare a faptului ca nuci... Detalii »
Brand: Morgenland   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 217   1 - 20