Faina

  • Produse Supermarket Online:
  • 168   1 - 20
Faina integrala de grau spelta 500g Solaris Contine 100% faina integrala de grau spelta macinata lent pe moara cu pietre Solaris.Glutenul din graul spelta este maruntit si asimilat cu mai multa usurinta decat glutenul din grau integral in p... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina bio de orez semiintegral, fara gluten, un produs cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Originar din China si India, orezul a fost vedeta dietei acestor populatii timp de mii de ani, ca si a celor ... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina Din Seminte De Struguri 500g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fulgi, Musli. SOLARIS Macinis pentru Laptic cu Faina de Migdale 200gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Migdale 500gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Biscutii digestivi Doves sunt biscuiti traditionali englezesti preparati cu faina integrala. Perfecti pentru orice situatie pot fi serviti ca atare cu o felie de branza cu ceai lapte sau cafea. Informatii dietetice si alergenice: Contin: gl... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Faina de secara BIO ALL GREEN este obtinuta din secara provenita din agricultura ecologica controlata. Faina de secara este vitaminizanta energizanta si emolienta. Se poate combina cu alte tipuri de faina pentru pregatirea painii. Painea di... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
Datorita continutului ridicat din boabele de soia acestea nu pot fi macinate pe moara traditionala cu pietre Solaris faina de soia fiind obtinuta dupa o degresare partiala a boabelor de soia.Utilizare: Faina de soia poate fi utilizata pentr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Faina din samburi de roscove Bio 65g Rapunzel Ingrediente: Faina de roscove din samburi de roscove. Nu contine gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Italia.Poate fi amestecata la cald sau rece este neut... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Ingrediente: faina din seminte de canepa.Faina este obtinuta din seminte de cânepa dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut ridicat de proteine si fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan.Se poate ut... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Inul este folosit pe scara larga in scop terapeutic sau dietetic. Sunt folosite semintele (Semen Lini) ajunse la maturitate ca atare sau sub forma de ulei (Oleum Lini) obtinut prin presarea semintelor. De asemenea de la in se mai foloseste ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Inlocuitori Cafea si Cacao, TVA9, Video. Descriere - Pudra de roscove seamana la aspect si gust cu pudra de cacao, pe care de o poate inlocui cu succes. - Este folosita ca aliment de baza din cele mai vechi timpuri, datorita multitudinii de nutrienti pe care ii contine. - Potrivit... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Nautul este o planta alimentara si medicinala anuala originara din Asia. - Contine proteine, lipide, glucide, substante azotate, amidon, vitamina B, saruri minerale (potasiu, fosfor, calciu, clor, sodiu, siliciu, magneziu, fier)... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Este o faina de hrisca fara gluten, produs care contine mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. - Hrisca nu contine gluten si poate fi deci consumata in siguranta de persoanele care sufera de boala celiaca. - Este un... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Faina fara gluten, Fainuri si Tarate, Fara gluten, TVA9, Video. Descriere - In mei regasim foarte multe minerale si vitamine benefice pentru corpul uman. - Meiul este un aliment delicios si hranitor care poate fi savurat atat pentru proprietatile sale nutritive, cat si pentru faptul ca este o cereala fa... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Fainuri, Tarate, Grau. ADAMS VISION Faina Integrala de Sorg 500g... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Alimentare
Gustari, Saratele. MONS MELLIS Biscuiti cu Faina si Fulgi de Grau Spelta 200g... Detalii »
Brand: Mons nbsp mellis   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Cocos 500g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina De Migdale 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fainuri, Tarate, Grau. HERBAVIT Faina Din Seminte De Struguri 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 168   1 - 20