Ulei alimentar

  • Produse Supermarket Online:
  • 127   1 - 20
ULEI. Longevita bio ulei masline extravirgin 500ml sticla solaris plant Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Ingrediente: ulei din seminte de floarea-soarelui(ce rezista la temperaturi ridicate). provin din agricultura ecologica. Descriere: ulei multifuncţional pentru gatit. Uleiul de floarea soarelui ecologic este cunoscut pentru conţinutul rid... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ulei de masline bio, extravirgin, nefiltrat - Farchioni II Casolare. Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si produs exclusiv prin procedee mecanice.Ingrediente: Amestec de uleiuri de masline bio, extravirgine s... Detalii »
Brand: Farchioni   Categorie: Gourmet Si Vin
Ulei de floarea soarelui 100% natural - 05 L Ulei de floarea soarelui obţinut din seminţe de floarea soarelui selecţionate. Sunt presate la rece prin mijloace fizice fara a se folosi solvenţi. A se pastra la loc uscat şi racoros ferit ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Uleiuri Presate La Rece
Alimente BIO, TVA9, Ulei, Ulei si Otet, Video. Descriere - Un ulei extravirgin din masline ecologice obtinut printr-un proces mecanic de presare la rece. - Uleiul de masline extravirgin contine vitamine, fier, acizi grasi nesaturati, acizi grasi saturati, trigliceride si clorofila. - Es... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Si Otet
Acest ulei este virgin presat la rece raw si este certificat organic. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli vitaminele E si K precum si minerale ca... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Uleiul organic din rapița a fost presat la rece cu grija pentru pastrarea substanțelor sale nutritive. Ideal pentru salate si pentru un extra-aport de vitamina E. Ingrediente: 100% ulei organic din rapița presat la rece provenit din agri... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ingrediente: ulei de cocos obtinut din 100% nuca de cocos tocata si presata la rece. Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica. Descriere: ulei de cocos bio nativ nemodificat cu gust intensiv de cocos. Ce este deosebit la acest pr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ingrediente: ulei din seminte de rapita presate la rece nerafinat. Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica. Descriere: un conţinut ridicat de acizi simpli nesaturaţi impreuna cu un amestec echilibrat de acizi linol nesaturaţi... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ingrediente: ulei obtinut din masline recoltate manual si macinate. Pe fundul sticlei se pot depune resturi de masline ulei nefiltrat. Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica. Descriere: uleiul de masline spuma uleiurilor are un... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ulei din seminte de canepa presat la rece. Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si uleiul perfect echilibrat al naturii deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3 acizii gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Caracteristici speciale: masline organice 100% in special armonioasa - nu amar si nu picant cultivate in Toscana extra virgin - cel mai inalt nivel de excelența in ulei de masline evaluat excelent in degustare de ulei de masline internați... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ingrediente: ulei de masline nativ. Ingredientele provin 100% din agricultura ecologicaDescriere: Diversele nunaţe de gust apar prin soiuri de masline aromate mature cultivate intr-o cooperativa in nordestul Siciliei. Ambalare originala cu... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Uleiul de masline extravirgin presat la rece este poate cel mai utilizat la scara mondiala dintre toate uleiurile presate la rece. Renumit pentru calitatile sale deosebite se poate folosi atat in bucatarie cat si extern pentru piele. Un ule... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ulei de masline bio presat la rece 100ml MAYAMINDICATII-piele iritata piele cu fisuri crapaturi diverse deranjamente-buze şi maini-piele uscata-piele sensibila piele reactiva (eczeme psoriasis) -pielea bebeluşilor-piele matura şi uscata-... Detalii »
Brand: Mayam   Categorie: Ulei Bio
Uleiul de masline Kalamata este extras prin presare la rece.Maslinii sunt Koronekïki, o specie premium, un copacel Koronekïki furnizeaza masline pentru maxim 3 litri de ulei de masline, in timp ce un maslin hibrid folosit pentru productia... Detalii »
Brand: Raw Health   Categorie: Condimente Simple
Alimente BIO, TVA9, Ulei, Ulei si Otet, Video. Descriere - Un ulei extravirgin din masline ecologice obtinut printr-un proces mecanic de presare la rece. - Uleiul de masline extravirgin contine vitamine, fier, acizi grasi nesaturati, acizi grasi saturati, trigliceride si clorofila. - Es... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Ulei Si Otet
Ingrediente: ulei de masline. Provine din agricultura ecologica. Ulei de categorie superioara obtinut exclusiv prin mijloace mecanice direct din masline aaa extras la rece. Denumirea extractie la rece este rezervata uleiului de masline virg... Detalii »
Brand: Crudigno   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Ulei de masline extra virginIngrediente: ulei de masline extra virgin din culturi certificate ecologicCalitate: 100% BIOValori nutritionale pentru 100ml: Energie kJ / kcal: 3367 kJ / 819 kcalGrasimi: 91 gdin care saturate: 18gdin care acizi... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
Uleiul nativ de migdale ofera preparatelor dumneavoastra o aroma usoara de nuci si o nota rafinata. Este ideal si pentru corp in loc de ulei de corp. Din agricultura ecologica.... Detalii »
Brand: Raab Olmuhle   Categorie: Ulei Presat La Rece Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 127   1 - 20