Zahar

  • Produse Supermarket Online:
  • 74   1 - 20
Produse Plafar. URTEKRAM BIO ZAHAR BRUN SCRUB LAVANDA SI EUCALIPT 380ML Contine zahar brun cu efect hidratant, calmant si antiinflamator. Are efect bland si eficient pentru eliminarea celuleor moarte. Miros delicat de lavanda. Cu ingrediente care provin di... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
Produse Vegane. SANOVITA Zahar Brut Pudra (din trestie) 500g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Zaharul de cocos se obtine din seva florilor cocotierului. - Din nectarul dulce de cocos se face un sirop, care este evaporat la temperaturi scazute pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine o pudr... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Alimente BIO, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - De peste 20 de ani, Davert lucreaza a cooptat cultivatorii din Brazilia in cadrul proiectului UFRA. - De la bun inceput, telul companiei Davert a fost sa armonizeze cultivarea trestiei de zahar cu aspecte sociale. - Astfel, toti... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Zahar vanilat brut, natural, pentru indulcirea si aromatizarea deserturilor sau bauturilor preparate in bucataria de acasa. - Este aromat cu extract din vanilie de Bourbon. Proprietati - Extractul de vanilie contine vitaminele d... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente
PROMO SOLARIS. ZAHAR BRUN NERAFINAT DIN TRESTIE DE ZAHAR Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar dupa standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului. Este 100% natural si nerafinat. Studiile de special... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Ingrediente: zahar brut (nerafinat) din trestie de zahar din culturi ecologice Zaharul brut nerafinat este extras din trestia de zahar. Aceasta este lasata sa se maturizeze natural la soare. Apoi este presata la rece rezultand un fel de suc... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Zahar
Zahar brun nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Utilizare: Poate fi utilizat pentru indulcire bauturi sau prajituri.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Zahar
Produs BIO OrganicZaharul brut de trestie Syramena este produs din recolta proaspata de trestie cu o culoare uşor aurie cu un gust fin puţin caramelizat. Excepţional la gatit şi la indulcirea bauturilor calde sau reci. Produs marca inre... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Zahar
Informatii nutritionale/100 g-Glucide 998 g -Valoare energetica 406 kcal... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Zahar
Dulciuri, Indulcitori. SOLARIS Zahar Brut Nerafinat Din Trestie De Zahar 500gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Accesorii bucatarie.
Brand: Perfect Home   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Accesorii bucatarie.
Brand: Perfect Home   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Alimente BIO, Condimente si Esente, Gelifianti, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - Acest produs 2 in 1 indulceste si in acelasi timp asigura si gelifierea gemurilor. - Datorita pectinei continute, gemurile sau jeleurile voastre vor avea consistenta perfecta. - Zaharul gelifiant Biovegan este realizat pe baza d... Detalii »
Brand: Biovegan   Categorie: Condimente Si Esente
Alimente BIO, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - Un indulcitor natural, benefic, cu multe proprietati, datorita continutului de minerale. - Acest produs este obtinut din suc de trestie de zahar. - Este perfect pentru indulcirea diferitelor produse, deserturi sau bauturi. - Are... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Alimente BIO, Diabet, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Este un indulcitor natural, nerafinat, o alternativa mai buna la zaharul rafinat, chiar si cel brut. - Este un zahar nerafinat, extras din nectarul florilor palmierului de cocos. - Are un indice glicemic mic, de numai 35. - Boga... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Zahar alb vanilat, Cristallino, , pentru indulcirea si aromatizarea deserturilor sau bauturilor preparate in bucataria de acasa. - Este aromat cu extract din vanilie de Bourbon. Proprietati - Extractul de vanilie contine vitamin... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente
Alimente BIO, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - Este extras din suc de trestie de zahar. - Este perfect pentru indulcirea diferitelor produse, deserturi sau bauturi. - Are gust neutru, nemodificand gustul bauturilor sau deserturilor in care este adaugat. Proprietati - Trestia... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Produse Plafar. URTEKRAM BIO ZAHAR BRUN SAPUN LICHID (FAIRTRADE) 380ML Contine zahar brun cu efect hidratant, calmant si antiinflamator. Cristalele aurii de zahar ofera o spuma usoara pentru maini mai fine. Cu ingrediente care provin din culturi ecologice ... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. URTEKRAM BIO ZAHAR DE COCOS 280G Zaharul din cocos, nerafinat are un gust deosebit dulce intens asemanator cu cel al zaharului brun din trestie. Ideal pentru prepararea deserturilor. Ingrediente: 100% zahar de cocos. ingrediente provenite d... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
  • Produse Supermarket Online:
  • 74   1 - 20