Zahar

  • Produse Supermarket Online:
  • 74   1 - 20
Este ideal pentru indulcirea ceaiului cafelei infuziilor.... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Zahar
Produse Vegane. SANOVITA Zahar Brut Pudra (din trestie) 500g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse Plafar. URTEKRAM BIO ZAHAR BRUN SCRUB LAVANDA SI EUCALIPT 380ML Contine zahar brun cu efect hidratant, calmant si antiinflamator. Are efect bland si eficient pentru eliminarea celuleor moarte. Miros delicat de lavanda. Cu ingrediente care provin di... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
Produse BIO. Ambalaj: 400g... Detalii »
Brand: Sly Nutritia   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - De peste 20 de ani, Davert lucreaza a cooptat cultivatorii din Brazilia in cadrul proiectului UFRA. - De la bun inceput, telul companiei Davert a fost sa armonizeze cultivarea trestiei de zahar cu aspecte sociale. - Astfel, toti... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Zahar Si Indulcitori
PROMO SOLARIS. ZAHAR BRUN NERAFINAT DIN TRESTIE DE ZAHAR Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar dupa standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului. Este 100% natural si nerafinat. Studiile de special... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Cristalele de zahar brun nerafinat se formeaza prin evaporarea sucului din trestie extras pe cale naturala prin centrifugare. Produsul s-a obtinut printr-o procesare minimala pentru a se pastra nealterate calitatile elementelor nutritive co... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Zahar
Ingrediente: zahar brut (nerafinat) din trestie de zahar din culturi ecologice Zaharul brut nerafinat este extras din trestia de zahar. Aceasta este lasata sa se maturizeze natural la soare. Apoi este presata la rece rezultand un fel de suc... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Zahar
Zahar brun nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Utilizare: Poate fi utilizat pentru indulcire bauturi sau prajituri.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Zahar
Produs BIO OrganicZaharul brut de trestie Syramena este produs din recolta proaspata de trestie cu o culoare uşor aurie cu un gust fin puţin caramelizat. Excepţional la gatit şi la indulcirea bauturilor calde sau reci. Produs marca inre... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Zahar
Ingrediente: Zahar din trestie de zahar. Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Paraguay. Zahar din trestie cristalin cu un gust placut şi uşor şi o idee de aroma de caramel. Punga trebuie inchisa bine şi pa... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar
Produse BIO. Greutate: 500gr... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Dulciuri, Indulcitori. SOLARIS Zahar Brut Nerafinat Din Trestie De Zahar 500gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Zahar alb vanilat, Cristallino, , pentru indulcirea si aromatizarea deserturilor sau bauturilor preparate in bucataria de acasa. - Este aromat cu extract din vanilie de Bourbon. Proprietati - Extractul de vanilie contine vitamin... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente
Despre brand: Dragon Superfoods produce si distribuie o gama larga de produse organice fiind reprezentata in peste 26 de tari de pe 3 continente. Compania a fost fondata in anul 2008 si are sediul principal in Bulgaria detinand de asemenea ... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Zahar De Palmier
100% Ecologic. 100% pur fara adaosuriFabricat in Canada de OrganikaZaharul Ecologic din Palmier de Cocos este o delicatete indragita de cei carora le place o cafea un ceai sau un coctail cu o aroma zaharoasa deosebita si imbietoare. Zaharul... Detalii »
Brand: Organika Health   Categorie: Zahar De Cocos
Ingrediente: Zahar din trestie integral. Obtinut prin dezhidratarea sucului de trestie presata la rece. Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Brazilia.indulcitor multifuncţional bogat in elemente minerale obţ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar
Farsa foarte amuzant, aparent doua cuburi normal de zahar, iar atunci cand sunt puse in cafea, ceai sau orice bautura, plutesc, indiferent de ce le face victima.... Detalii »
Categorie: Farse Pentru Petreceri
Alimente BIO, Condimente si Esente, Gelifianti, TVA9, Video, Zahar, Zahar si Indulcitori. Descriere - Acest produs 2 in 1 indulceste si in acelasi timp asigura si gelifierea gemurilor. - Datorita pectinei continute, gemurile sau jeleurile voastre vor avea consistenta perfecta. - Zaharul gelifiant Biovegan este realizat pe baza d... Detalii »
Brand: Biovegan   Categorie: Condimente Si Esente
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Zahar vanilat brut, natural, pentru indulcirea si aromatizarea deserturilor sau bauturilor preparate in bucataria de acasa. - Este aromat cu extract din vanilie de Bourbon. Proprietati - Extractul de vanilie contine vitaminele d... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente
  • Produse Supermarket Online:
  • 74   1 - 20