Sare alimentara

  • Produse Supermarket Online:
  • 150   1 - 20
Beneficiind de o prelucrare mai blanda sarea de mare este o alegere mai sanatoasa ea reusind sa-si pastreze umiditatea si bogatia de minerale pe care le asimileaza din apa marii ele fiind foarte usor absorbite de corpul uman.Cantitate: 1 kg... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Alimente De Baza
Despre producator:Sano Vita a fost înfiintata ca o necesitate de a pune pe piata româneasca produse vegetariene pentru cei care aleg sa fie sanatosi. În 1995 s-au concretizat idealurile noastre prin fondarea societati come... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimente De Baza
Condimente, Sare. SANOVITA Sare Roz De Himalaya Fina 500gr... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Produse BIO. RAPUNZEL Sare Cu 15% Plante si Legume BIO 125gr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Condimente, Sare. SLY NUTRITIA ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr... Detalii »
Brand: Sly nbsp nutritia   Categorie: Alimentare
Condimente, Sare. SANOVITA Sare De Mare Fina Neiodata 500g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Condimente, Sare. SOLARIS Sare Roz De Himalaya Fina 500g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Sarea este esentiala pentru organismul nostru. Fara sare practic nu am mai exista. Insa aici vorbim de sarea naturala pura. Din pacate sarea din magazine asa zisa sare de masa este rafinata si nu mai are nici pe departe calitatile sarii in ... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Alimente De Baza
Sare de mare grunjoasa iodata 1kg SanoVita Sare de mare – 995%Iodat de potasiu 42 – 672%Nu contine antiaglomerant... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimente De Baza
Caracteristici: Sare marina netratata chimic fara adaos de iod. Actiune: Sarea marina este bogata in iod natural si numeroase microelemente. Utilizare: Se recomanda consumul moderat de sare (pana la 5g zilnic). Descriere produs: Sarea este ... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier.Fiind in intregime naturala culoarea poate varia usor de la un lot la altul fara ca proprietatile produsului sa fie modificate.Sarea este obtinuta prin metode m... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Provenind din Peninsula Guérande din Franta sarea de Guérande reprezinta un mestesug impresionant vechi de peste 1000 de ani. Sarea nu este spalata si nu este tratata chimic în niciun fel productia fiind perfect naturala... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Sare de Himalaya neiodata -100% natural fara aditivi sau conservanti. Sarea se extrage prin metode traditionale din minele din regiunile Muntilor Himalaya dintr-o zona neatinsa si nepoluata. Sarea de Himalaya contine clorura de sodiu 84 de ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimente De Baza
Sare roz de Himalaya cristale 500g SolarisFara continut de iodCristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale ce se regasesc in componenta corpului uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut si... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Cristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi.Cele mai pure dintre toate sarurile c... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Pentru gratare fripturi grill usor picant. Sfat: marinati bucatele cu o zi înainte de preparare.în acest amestec cu ulei de masline.Ingrediente: 48% sare cristalizata (neiodata) condimente ecologice: usturoi boia dulce coriandru... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Rasnite. Model: HR-JMZ09 Culoare: Maro Altele: Material: arbore de cauciuc||Mecanism macinare din ceramica dura... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice
IndelB Unitate de condensare si evaporare pentru lazile frigorifice MAN TGA/TGX... Detalii »
Categorie: Lazi Frigorifice Auto
Capacitate de incarcare (kg): 8, Numar de programe: 10, Culoare: Alb... Detalii »
Categorie: Uscatoare
Sare de Himalaya, sare veche de peste 200 de milioane de ani, bogata in oligoelemente si minerale in forma ionica, echilibrator natural al ph-ului intern.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 150   1 - 20