Piper

  • Produse Supermarket Online:
  • 59   1 - 20
Spray paralizant cu piper in forma de ruj Sprayul este perfect pentru cei care se simt in pericol atunci cand merg pe strada le punem la dispozitie sprayul paralizant cu piper in forma de ruj. Cu un design inovator acest spray este practic,... Detalii »
Brand: Arena Mall   Categorie: Alte Activitati
Setul pentru autoaparare este format dintr-o lanterna cu electrosoc si un spray cu piper Excelentul Taser Ruj este ideal pentru femei, este practic si imposibil sa se distinga de un accesoriu care se regaseste in geanta fiecarei femei. Tase... Detalii »
Brand: Wiz Beauty Shop   Categorie: Becuri Si Lanterne
Pulbere de piper negru obtinut din boabe de piper negru. Are o aroma bogata cu gust picant utilizat pentru a condimenta a aromatiza supe legume sosuri oua sau brânza. Boabele de piper negru pot fi folosite la toate retetele indiene cu... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Piperul cayenne este de fapt celebrul 'red hot chilli pepper' adica ardeiul iute emblematic pentru America de Sud. Si pentru o muzica de calitate. - I se spune piper pentru iutimea sa si pentru ca in majoritatea cazurilor se fol... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente Si Esente
Piper negru boabe bio 50g Lebensbaum Ingrediente: piper negru boabe. 100% provin din agricultura ecologica BIODINAMICA. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta peste carne etc.... Detalii »
Brand: Lebensbaum   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Rasnita Solaris recipient din sticla. Are posibilitatea de a modifica granulatia piperului functie de dorintele utilizatorului. Rasnita se vinde plina cu piper de cinci tipuri. Se poate reumple de cate ori este necesar. Va recomandam cu cal... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Condimente
Rasnite. Model: HR-JMZ09 Culoare: Maro Altele: Material: arbore de cauciuc||Mecanism macinare din ceramica dura... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice
Alimente BIO, Lactate si Creme Vegetale, TVA9, Unt si creme vegetale, Video. Descriere - Pate vegetal cremos, usor tartinabil si condimentat cu piper verde, negru, rosu si alb. - Este un inlocuitor delicios si sanatos al pate-ului clasic. - Poate fi servit ca aperitiv, la micul dejun sau ca gustare intre mese. - Pro... Detalii »
Brand: Zwergenwiese   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Condimente. PIRIFAN Condiment Piper Mozaic 85g... Detalii »
Brand: Pirifan   Categorie: Condimente Sare
Condimente, Sare. SOLARIS Mix Piper Negru Si Rosu Macinat 30g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Condimente, Sare. HERBAVIT Piper Negru Boabe 40g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Produse BIO. LEBENSBAUM Piper Roz Boabe Eco 25g... Detalii »
Brand: Lebensbaum   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Piper roz Bio boabe 25g Lebensbaum Ingrediente:Piper roz boabe. 100% agricultura ecologica. Piperul roz ecologic are un gust aromat dulce. Fructele de padure roz provin din arborele de piper brazilian si sunt populare din cauza culoriilor f... Detalii »
Brand: Lebensbaum   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Piper alb boabe Bio 50g Lebensbaum Ingrediente: piper alb boabe. 100% provin din agricultura ecologica. Se foloseste pentru a condimenta supe peste si sosuri albe.... Detalii »
Brand: Lebensbaum   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Piper verde boabe Bio 35g Lebensbaum Ingrediente: piper verde boabe. 100% provin din agricultura ecologica. Se pastreaza in loc racoros si uscat. Se foloseste pentru a condimenta peste sosuri si fructe. Poate contine urme de mustar si telin... Detalii »
Brand: Lebensbaum   Categorie: Condimente Si Esente Bio
CONDIMENT PIPER CAYENNE 40 grame LONGEVITA Produs ecologic Capsicum Frutescens Acest condiment poate fi adaugat la preparate din legume sosuri si salate.... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Condimente
Condimentele bio marca Essential nu contin nici un fel de coloranti arome conservanti sau aditivi. Sunt 100% organice.Produs certificat bioGramaj: 25g... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Condimentele bio marca Essential nu contin nici un fel de coloranti arome conservanti sau aditivi. Sunt 100% organice.Produs certificat bio35g... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Piper negru boabe 40 g Herbavit Boabele de piper negru pot fi folosite la toate retetele indiene cu orez curry si legume precum si pentru mancare.... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Rasnite. Model: HR-JMH20 Culoare: Negru Altele: Material: arbore de cauciuc||Mecanism macinare din ceramica dura... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice
  • Produse Supermarket Online:
  • 59   1 - 20