Alimente fara Lactoza

  • Produse Supermarket Online:
  • 33   1 - 20
Efort fizic, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Iata un amestec proteic vegan si bio care nu doar ca are un mare continut de proteine, insa este si foarte bun la gust! - Acest supliment delicios al mancarii astampara foamea si ofera corpului nutrientii esentiali de care are n... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Alimente BIO, Fara lactoza, Fara zahar, Lactate si Creme Vegetale, Smantana, TVA9, Video. Descriere - Crema vegetala de orez este o alternativa vegetala pentru smantana din grasime de lapte. - Poate fi folosita pentru gatit. - Este un produs vegetal fara colesterol, fara lactoza si fara gluten. - Crema de orez este cunoscuta ca ... Detalii »
Brand: Isola Bio   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Alimente BIO, Fara lactoza, Fara zahar, Lactate si Creme Vegetale, Smantana, TVA9, Video. Descriere - Crema vegetala de ovaz este o alternativa vegetala pentru smantana din grasime de lapte. - Poate fi folosita pentru gatit. - Este un produs vegetal fara colesterol, fara lactoza si fara gluten. Proprietati - Ovazul ne furnizeaza... Detalii »
Brand: Isola Bio   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Efort fizic, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - In sfarsit, un amestec proteic vegan si bio care nu doar ca are un mare continut de proteine, insa este si foarte bun la gust! - Acest supliment alimentar delicios potoleste foamea si-i ofera corpului nutrientii esentiali de car... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Antioxidanti si AntiAging, Diabet, Efort fizic, Fara lactoza, Imunitate, Produse de post, Pudre, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Un amestec proteic vegan si bio care nu doar ca are un mare continut de proteine, insa este si foarte bun la gust! - Acest delicios supliment alimentar ofera organismului nutrientii esentiali de care are nevoie. - Ideal ca si su... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Alimente BIO, Fara gluten, Fara lactoza, Fara zahar, Lactate si Creme Vegetale, Lapte, TVA9, Video. Descriere - Bautura bio pe baza de orez si migdale fara gluten, fara lactoza, fara zahar, potrivita pentru vegani si vegetarieni. - Migdalele sunt o sursa naturala de combatere a stresului si a oboselii. - Bautura bio de orez cu migdale est... Detalii »
Brand: Isola Bio   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Alimente BIO, Fara lactoza, Lactate si Creme Vegetale, TVA9, Unt si creme vegetale. Descriere - Pate vegetal cu legume, ceapa, rosii si ierburi aromatice. - Nu contine lactoza. - Pate vegetal clasic, o buna alternativa pentru dieta persoanelor interesate de o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Proprietati... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Alimente BIO, Condimente si Esente, Drojdie, Fara gluten, Fara lactoza, TVA9, Video. Descriere - Drojdie uscata ecologica, pentru 500 g de faina. - Aceasta drojdie este perfecta pentru retetele voastre care necesita dospirea aluatului. - Dulci sau sarate, produsele voastre de patiserie sau de panificatie vor creste exact at... Detalii »
Brand: Biovegan   Categorie: Condimente Si Esente
Antioxidanti si AntiAging, Articulatii, Efort fizic, Fara gluten, Fara lactoza, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Produse de post, Pudre, Relaxare si Somn linistit, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vedere, V. Descriere - Cea mai buna pudra proteica de calitate organica, fara gluten. - Imbunatatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plante. - Se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, salate, c... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Efort fizic, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Germeni gustosi pentru o masa organica. - Quinoa germinata cu apa energizata, uscata in conformitate cu standardele alimentatiei raw. - Imbogatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plan... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Produse Vegane. Greutate: 4X17gr... Detalii »
Brand: Biovegan   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Fara lactoza, Lactate si Creme Vegetale, Lapte, TVA9, Video. Descriere - Bautura vegetala din ovaz, imbogatita cu cafea solubila, o alternativa pentru vegani si vegetarieni. - Isola Bio combina traditia italiana si aroma de cafea intr-un produs nou, cu gust unic, pentru un mic dejun care sa va confer... Detalii »
Brand: Isola Bio   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Aceasta pudra proteica este o sursa excelenta de nutrienti si fibre pentru detoxifiere, dar si pentru aport de proteine. - Se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, salate, cereale. - Ideala ca si sursa de proteine s... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Antioxidanti si AntiAging, Articulatii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Fara lactoza, Fertilitate, Inima si Circulatie Sangvina, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Slabire, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Vid. Descriere - Una dintre cele mai bune pudre proteice, de calitate organica. - Imbogatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plante. - Se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, salate, cer... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Alimente BIO, Fara gluten, Fara lactoza, Lactate si Creme Vegetale, Lapte, TVA9, Video. Descriere - Bautura vegetala bio din orez integral, fara gluten si fara zahar adaugat (contine zaharuri in mod natural). - Orezul integral are o concentratie optima de magneziu, iar prezenta potasiului este extraordinar de benefica pentru r... Detalii »
Brand: Isola Bio   Categorie: Lactate Si Creme Vegetale
Efort fizic, Fara gluten, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Cea mai buna pudra proteica de calitate organica fara gluten. - Va puteti imbunatatiti mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plante. - Se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, sal... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Efort fizic, Fara lactoza, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Pudra proteica vegetala, de calitate organica, din soia germinata, nemodificata genetic. - Va puteti imbogati mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plante. - Se poate adauga in dieta zilnica i... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Fara lactoza, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Vedere, Vegan, Video. Descriere - Germeni gustosi pentru o masa organica. - Seminte de in germinate cu apa energizata, uscate in conformitate cu standardele alimentatiei raw. - Imbunatatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Efort fizic, Fara lactoza, Imunitate, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Germeni gustosi pentru o masa organica. - Hrisca germinata cu apa energizata, uscata in conformitate cu standardele alimentatiei raw. - Imbunatatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din pl... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Fara gluten, Fara lactoza, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit s. Descriere - Aceasta pudra proteica este o sursa excelenta de proteine si substante nutritive. - Se poate adauga in dieta zilnica in smoothies, iaurt, salate, cereale. - Ideala ca si sursa de proteine si nutrienti pentru sportivii care adopt... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 33   1 - 20