Orez

  • Produse Supermarket Online:
  • 84   1 - 20
Orez expandat ideal pentru micul dejun. Nu conţine arome coloranţi sau conservanţi. Poate fi consumat cu lapte vegetal sau sucuri naturale.... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Pufarine
Ingrediente: Orez rosu Camargue (un orez nobil din zona Camargue). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine Franta. Specialitate de orez nobila şi valoroasa din Camargue.intrebuinţare: Umpluturi de legume garni... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez Carnaroli alb pentru risotto. Poate contine urme de gluten. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: ItaliaOrez risotto ideal pentru experiențe fine cremos unic si pe deplin aromat cu muscatur... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez bob rotund alb. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Italia. Orez uşor.intrebuinţare: Pentru orez cu lapte şi meniuri dulci de orez. Greutate: 500g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Fulgi, Musli. Prezentare: 125g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Ingrediente: Orez thaibonet natur(Italia) orez rosu camargue (Franta) orez salbatic (625%) (Canada). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Combinaţie nobila din mai multe soiuri de orez natur.intrebuinţare: Garnitura fina d... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Orez cu bobul lung foarte aromat originar din platourile inalte din regiunea de nord a Thailandei. INGREDIENTE: Orez thai alb (sau orez jasmine).provenite din agricultura biologica. MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Se spala si se fierbe o masur... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez aribea (orez tipic italian cremos indicat pentru risotto). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Italia. Specialitate aromata şi cremoasa.intrebuinţare: Ideal pentru Risotto Pealla şi sal... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez cu bob rotund(este un orez cremosindicat pentru deserturi pentru orez cu lapte). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Italia. Moale şi plin de conţinut.intrebuinţare: Se preteaza bine pe... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez integral(brun) expandat.100% agricultura ecologica. Cu gust placut si delicios conține o mulțime de magneziu si zinc valoros organismului. Utilizare: Se poate consuma cu musli iaurt sau acoperit cu ciocolata. Greutate: 1... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Alimente BIO, Biscuiti, Dulciuri, Pentru copii, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Biscuiti cu forme de animale petrecarete de la Zoo, pe care copii le vor adora, preparati din faina de orez si grau spelta, imbogatiti cu calciu vegetal, pentru o gustare sanatoasa. - Vor fi indragiti de copii dar suntem convins... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Dulciuri
Orez lung integral Primeal provenit din Italia potrivit pentru preparate clasice dar si pentru preparate mai deosebite. Caracteristici: produs bio fara glutenGramaj: 1 KgDescriere produs: orez lung integral Primeal provenit din ItaliaIngred... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Orez
Originar din China si foarte apreciat de imparatii chinezi orezul Nerone este azi cultivat in Italia. Orez integral de culoare negru-grena data de pigmentii naturali ce sunt prezenti si la afine (antioxidanti). Acest orez este o sursa bogat... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Orez
Orez cu bobul lung foarte aromat originar din platourile inalte din regiunea de nord a Thailandei. Contin gluten. INGREDIENTE: Orez thai integral (sau orez jasmin).provenit din agricultura biologicaMOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Se spala si s... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez jasmin natur (este un orez cu gust intens bun pentru mancaruri orientale). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Thailanda. Specialitate de orez nobila.intrebuinţare: Se potriveste perfect ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Ingrediente: Orez aribea rotund alb(orez tipic italian cremos indicat pentru risotto). Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Italia. Aromat şi cremos.intrebuinţare: Ideal pentru Risotto Paella salate de ore... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Orez
Produse BIO. Greutate: 500gr... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Orez Basmati Super-Premium cu bobul extra lung (10 mm). Bobul este extrem de lung (7-10 mm) si isi dubleaza dimensiunea la fierbere, dintr-o ceasca de orez crud obtinandu-se prin fierbere 3-4 cesti de orez gatit. Varietatea Super-Kernel est... Detalii »
Brand: Danira   Categorie: Mancare
PROMO SOLARIS. FAINA INTEGRALA DE OREZ Produs in Romania. Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme, desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Contine: Faina de orez integrala, Vitamine:B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Orezul basmati este aromat si fierbe mai repede. Produs certificat organic. Tara de origine: Italia 500g... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Orez
  • Produse Supermarket Online:
  • 84   1 - 20