Melasa

  • Produse Supermarket Online:
  • 14   1 - 14
Dulciuri, Indulcitori. Ambalaj: 500g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
PROMO SOLARIS. ZAHAR BRUN MELASA DIN TRESTIE DE ZAHAR 500 grame BIO Zahar brut din trestie 500g SOLARIS BIO -INDICATII pentru BIO Zahar brut din trestie: -un produs BIO potrivit pentru indulcirea tuturor alimentelor, inclusiv pentru produsele de cofetarie... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Zahar brun nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Utilizare: Este recomandat in special pentru prajituri datorita gustului deosebit. Dupa deschidere trebuie pastrat intr-un recipient etans din sticla de... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Zahar
Ingrediente: Melasa. Indulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar bogat in minerale. Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Paraguay. Indulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar bogat in mineraleintre... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Melasa
Alimente BIO, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Melasa este un indulcitor sanatos obtinut din trestie de zahar si pastreaza active mai multe dintre prorietatile trestiei, decat zaharul brut. - Are un continut semnificativ de minerale, ceea ce ajuta la mentinerea unui tonus fo... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse BIO. Prezentare: 300g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Dulciuri, Indulcitori. Greutate: 350g Tara de origine: Marea Britanie... Detalii »
Brand: Meridian   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Melasa de trestie de zahar este un indulcitor obtinut in cursul procesului de fabricatie al zaharului din trestie. Procesul este astfel oprit odata cu obtinerea melasei, rezultand un indulcitor care pastrea cele mai multe dintre... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Zahar Si Indulcitori
100% natural - fara zahar - aditivi - conservantiMelasa Blackstrap ecologica este extrasa in timpul procesului de producere a zaharului din trestie de zahar in care toti nutrientii zaharului brut se concentreaza in melasa. Acesta este un pr... Detalii »
Brand: Meridian Foods   Categorie: Melasa
Melasa din trestie de zahar BioSe obtine prin presarea trestiei de zahar. Beneficiile consumului de melasa: - bogata in minerale; sursa naturala de potasiu magneziu calciu si fier; nerafinata; nu contine aditivi sau coloranti;Se recomanda c... Detalii »
Brand: Vitam   Categorie: Zahar De Yacon
Produse BIO. Prezentare: 400G... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Ingrediente: Melasa neagra bruta provenita din presarea trestiei de zahar ingredient provenit din agricultura biologicaAlergeni: Absenti. Pentru urme de alergeni consultati-ne. VALORI NUTRITIONALE la 100 g: Valoare energetica: 320kcal/1370k... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Melasa
Ingrediente: Melasa. Indulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar bogat in minerale. Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaIndulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar bogat in mineraleintrebuinĊ£are: Deosebit de bun ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Melasa
  • Produse Supermarket Online:
  • 14   1 - 14