Melasa

  • Produse Supermarket Online:
  • 12   1 - 12
Dulciuri, Indulcitori. SOLARIS Zahar Brut Melasa Trestie De Zahar 500g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Zahar brun nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Utilizare: Este recomandat in special pentru prajituri datorita gustului deosebit. Dupa deschidere trebuie pastrat intr-un recipient etans din sticla de... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Indulcitori Naturali
Este recomandat in special pentru prajituri, datorita gustului deosebit. Dupa deschidere, trebuie pastrat intr-un recipient etans din sticla, deoarece se intareste. ... Detalii »
Categorie: Indulcitor Natural
Melasa din trestie de zahar BioSe obtine prin presarea trestiei de zahar.Beneficiile consumului de melasa:- bogata in minerale;- sursa naturala de potasiu magneziu calciu si fier;- nerafinata;- nu contine aditivi sau coloranti;Se recomanda ... Detalii »
Brand: Vitam   Categorie: Indulcitori Bio
Alimente BIO, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Melasa este un indulcitor sanatos obtinut din trestie de zahar si pastreaza active mai multe dintre prorietatile trestiei, decat zaharul brut. - Are un continut semnificativ de minerale, ceea ce ajuta la mentinerea unui tonus fo... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Zahar Si Indulcitori
Produse BIO. RAPUNZEL Melasa Din Trestie De Zahar BIO 300g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Indulcitori, TVA9, Video, Zahar si Indulcitori. Descriere - Melasa de trestie de zahar este un indulcitor obtinut in cursul procesului de fabricatie al zaharului din trestie. Procesul este astfel oprit odata cu obtinerea melasei, rezultand un indulcitor care pastrea cele mai multe dintre... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Zahar Si Indulcitori
100% natural - fara zahar - aditivi - conservantiMelasa Blackstrap ecologica este extrasa in timpul procesului de producere a zaharului din trestie de zahar in care toti nutrientii zaharului brut se concentreaza in melasa. Acesta este un pr... Detalii »
Brand: Meridian Foods   Categorie: Indulcitori Bio
Sirop de Melasa bio 400g Melasa este extrasa in procesul de prelucrare a zaharului din trestie. Toti nutrientii prezenti in trestia de zahar se regasesc intr-o formula superconcetrata in siropul de melasa. Se poate folosi la patiserie ca in... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Indulcitori Bio
Produse BIO. DRAGON SUPERFOODS Melasa BIO 400g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Ingrediente: Melasa neagra* bruta provenita din presarea trestiei de zahar *ingredient provenit din agricultura biologicaAlergeni: Absenti. Pentru urme de alergeni consultati-ne.VALORI NUTRITIONALE la 100 g: Valoare energetica: 320kcal/1370... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Indulcitori Bio
Ingrediente: Melasa. Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaIndulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar bogat in mineraleÎntrebuintare: Deosebit de bun pentru clatite Crêpes budinca iaurt fructe si produse de p... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Indulcitori Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 12   1 - 12