Masini de tocat electrice

  • Produse Supermarket Online:
  • 29   1 - 20
Masina de tocat / Feliator.
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Masini de tocat. Putere: 1200 WCapacitate: 1.2 Kg/minAccesorii: Accesoriu pentru rosii; Accesoriu pentru carnati; Trei site de taiereCuloare: RedGarantie: 36 luni... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Bucatarie
Masina de tocat carne EL 8932 O masina electrica de tocat carne puternica si versatila, care va va face treba in bucatarie mult mai usoara.Masina de tocat are un design ce o face usor de curatat, este dotata cu picioruse din cauciuc antialu... Detalii »
Brand: Danco Prest   Categorie: Accesorii Casa
Masina de tocat / Feliator.
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Heinner Masina de tocat Heinner MG1500TA-BL, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Albastru... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Masini De Tocat Carne
Masina electrica de tocat carne 2000 W Descriere: Masina de tocat carne Geepas Motor rezistent si puternic de 2000W Lama de inalta calitate din otel inoxidabil Functia AUTO REVERSE Intrerupator pentru a preveni supraincarcarea Se curata uso... Detalii »
Brand: Jungle Shop   Categorie: Masini De Tocat
Masini de tocat. Putere: 1600 WCapacitate: 1.7 Kg/minAccesorii: - Dispozitiv inovativ de curatare cu 2 laturi; - Palnie pentru carnati; - Disc de macinare din inox - 5 mm; - Disc de macinare din inox - 8 mmCuloare: Alb / GriGarantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Philips   Categorie: Bucatarie
Masini de tocat. Putere: 1500 WCapacitate: 1.5 Kg/minAccesorii: Tub pentru carnati ; Tavita superioara metalica ; Discuri pentru tocare mare, medie si fina ; Accesoriu chiftele ; Sita medieCuloare: AlbGarantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Kenwood   Categorie: Bucatarie
Masina de tocat / Feliator. Masina de tocat Heinner MG1200TA-Red, accesoriu pentru rosii, putere maxima: 1200W, functie reverse, accesoriu pentru carnati, trei site de taiere, cutit din inox, culoare: rosu... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Masina de tocat carne EL 8930O masina electrica de tocat carne puternica si versatila, care va va face treba in bucatarie mult mai usoara. Masina de tocat are un design ce o face usor de curatat, este dotata cu picioruse din cauciuc antialu... Detalii »
Brand: Danco Prest   Categorie: Accesorii Casa
Pentru bucatariile ce se doresc a fi accesorizate complet, punem la dispozitie un produs care va surprinde placut cu siguranta:Masina Hausberg HB 3508 de tocat electrica. Produsul Hausberg HB 3508 este extem de usor de curatat pentru ca dum... Detalii »
Brand: Ncs Europa Construct   Categorie: Masini De Tocat
Masini de tocat. Putere: 1600 WCapacitate: 1.7 Kg/minAccesorii: - Dispozitiv inovativ de curatare cu 2 laturi; - Palnie pentru carnati; - Disc de macinare din inox - 5 mm; - Disc de macinare din inox - 8 mm; - Dispozitiv pentru stoarcerea fructelor moiCuloa... Detalii »
Brand: Philips   Categorie: Bucatarie
Masini de tocat. Putere: 1600 WCapacitate: 1.2 Kg/minAccesorii: Discuri pentru tocare mare,medie si fina ; Tub pentru carnati ; Tavita superioara metalicaCuloare: AluminiumGarantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Kenwood   Categorie: Bucatarie
Masina de tocat / Feliator. Masina de tocat carne MG510 Economiseste timp si bani in bucataria ta. Aceasta masina de tocat carne de 1600W este produsul emblematic al gamei Kenwood. Cu tub de alimentare si carcasa din metal, cap de tocat din otel inoxidabil si un desig... Detalii »
Brand: Kenwood   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
Heinner Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Verde... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Masini De Tocat Carne
Masina de tocat electrica multifunctionala cu patru accesorii diferite pentru taiat. Caracteristici: Accesoriu pentru taiat fin, mediu, bucati mari si accesorii Kubbe Masina de tocat electrica contine elemente fabricate din metal de foarte ... Detalii »
Brand: Www mixstore ro   Categorie: Masini De Tocat
Masini de tocat. Putere: 2000 WCapacitate: 3.0 Kg/minAccesorii: Trei site ( fina, medie, mare) ; Tava metalica ; Capac protectie carne impotriva oxidariiCuloare: InoxGarantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Kenwood   Categorie: Bucatarie
Masina de tocat Charm Heinner MG1500TA-BG, accesoriu pentru rosii, putere maxima: 1600W, functie reverse, accesoriu pentru carnati, trei site de taiere, cutit din inox, culoare: visiniu... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Masini De Tocat
Masina de tocat carne Heinner MG1500TA-BL, 1600 W, 1.2 Kg/min Masina de tocat Heinner MG 1500TA este partenerul dumneavoastra de incredere in bucatarie, in calatoria culinara.Acest aparat este echpat cu un sistem termostat, care va intrerup... Detalii »
Brand: Heinner   Categorie: Masini De Tocat
Masina de tocat / Feliator. Masina de tocat carne MG700 2000W, varf de gama, masina de tocat carne MG700 combina performanta de top cu un design emblematic si materiale premium. Corpul cu invelis de metal si design robust se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna... Detalii »
Brand: Kenwood   Categorie: Electrocasnice Bucatarie
  • Produse Supermarket Online:
  • 29   1 - 20