Naut

  • Produse Supermarket Online:
  • 39   1 - 20
Produse BIO. RAPUNZEL Naut In Doza Ecologic/Bio 400gr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Denumire produs: Boabe de naut 500G Ingrediente: Boabe de naut Istoric: Nautul este originar din Asia Mica de unde a fost introdus în Europa de est în Evul Mediu si a devenit popular abia în secolul al 17lea. În rom&... Detalii »
Brand: Pirifan   Categorie: Leguminoase
Actiune: Astenie covalescenta lauzieUtilizare: Nautul se spala si se lasa la inmuiat 6-12 ore in de doua ori mai multa apa rece. Se scurge si se pune la fiert. Se poate prepara cu iahnie supa sau ciorba ghiveci etc.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Leguminoase
Alimente BIO, Conserve, Fara sare, Legume, TVA9, Video. Descriere - In conserva il veti gasi in varianta ideala, fiert, fara sare adaugata, gata de consumat. Nu mai pierdeti vremea cu inmuierea lui prealabila si apoi fierberea. Mergeti la sigur, fara surprize neplacute. - Nautul este o planta al... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Nautul este unul dintre alimentele-minune recomandat pentru un stil de viata echilibrat si sanatos. - Faina din naut este o sursa excelenta de fibre, vitamine, proteine si minerale. - Este o faina gustoasa, obtinuta din boabe de... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Semipreparate, Supa, TVA9, Video. Descriere - Nautul, cunoscut si sub denumirea de 'mazarea berbecilor', este o planta leguminoasa anuala, originara din Asia Mica. - S-a extins din Orient catre tarile europene si ca aliment care sta la baza prepararii celebrului humus. - Su... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Semipreparate
Ingrediente: naut* *din agricultura ecologica Mod de preparare: se fierbe exact ca si fasolea. De asemenea puteti prepara deliciosul humus cu naut. Produs certificat organic.500g Ambalat in Germania... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - In conserva il veti gasi in varianta ideala, fiert, gata de consumat. Nu mai pierdeti vremea cu inmuierea lui prealabila si apoi fierberea. Mergeti la sigur, fara surprize neplacute. - Nautul este o planta alimentara si medicina... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Conserve
Leguminoase. SANOVITA Naut Boabe - 1kg... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Nautul este o planta alimentara si medicinala anuala originara din Asia. - Contine proteine, lipide, glucide, substante azotate, amidon, vitamina B, saruri minerale (potasiu, fosfor, calciu, clor, sodiu, siliciu, magneziu, fier)... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fara gluten, Paste, Paste fara gluten, TVA9, Video. Descriere - Paste bio traditionale realizate homemade in Italia. - Sunt produse din naut 100% si nu contin gluten. - Nu contin zahar si nici gluten, constituie o buna sursa de fibre, au un continut ridicat de proteine vegetale de cea mai in... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Paste Din Naut Fara Gluten Bio 250g
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Boabe de naut gata fierte, care nu mai necesita cele 12 ore de hidratare pentru a se transforma in hummus-ul cremos la care poftiti. - Contine proteine, lipide, glucide, amidon, vitamina B, saruri minerale (potasiu, fosfor, calc... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Leguminoase. SOLARIS Boabe de naut 500gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Naut provenit din agricultura ecologica controlata din Turcia. Nautul din gama BIO ALL GREEN este bogat in proteine saruri minerale (fosfor potasiu magneziu calciu fier) si in complexul de vitamine B. Avand o concentratie ridicata de protei... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Leguminoase Bio
Boabe de naut Bio 500g Dennree Nautul contine proteine saruri minerale (fosfor potasiu calciu magneziu fier) dar si complexul de vitamine B.Contine proteine intr-un procent de 24% dar si un procent ridicat de hidrati de carbon si grasimi. T... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Leguminoase Bio
Ingrediente: apa naut* sare de mare. *produse provenite din agricultura ecologice Varianta ideala de naut fiert gata de consumat. Puteti prepara imediat humus sau o tocanita de naut. Sau il puteti adauga in salate. Produs certificat ecologi... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Conservate Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Nautul, cunoscut si sub denumirea de mazarea berbecilor, este o planta leguminoasa anuala, originara din Asia Mica. - Nautul s-a extins din Orient si in tarile europene si ca aliment sta la baza prepararii celebrului humus orien... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Jocuri puzzle. PROFESSOR PUZZLE LTD. Puzzle Planet - Astronautul... Detalii »
Brand: Professor nbsp puzzle nbsp ltd   Categorie: Jocuri
Leguminoase. PIRIFAN Naut 500gr... Detalii »
Brand: Pirifan   Categorie: Alimentare
Produse BIO. SOLARIS BIO Boabe Naut Bio 500g... Detalii »
Brand: Solaris nbsp bio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
  • Produse Supermarket Online:
  • 39   1 - 20