Linte

  • Produse Supermarket Online:
  • 65   1 - 20
ngrediente: Linte verde*. Poate contine urme de gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Canada.Delicatesa fina fierbe tare.Întrebuintare: În salate si spe ca garnitura si pentru prajeli. Greut... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Ingrediente: linte verde* apa sare de mare. *provin din agricultura ecologicaDescriere: gata fiarta - pentru bucataria rapida.Întrebuintare: pentru supe de Linte fiertura de Linte salata de Linte si ca garnitura.Tara de origine: Itali... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conservate Bio
Aliment naturist pentru o dieta sanatoasaUtilizare: Lintea se spala si se fierbe preparandu-se supe ciorbe mancaruri cu legume imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Leguminoase
Aliment naturist pentru o dieta sanatoasaUtilizare: Lintea rosie se spala si se fierbe preparandu-se supe ciorbe mancaruri cu legume imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Leguminoase
Linte Chateau Bio 500g Davert Este o delicatesa cultivata in Franta ce poate fi servita impreuna cu salate sau cu diverse feluri de mancare. Are o aroma usor picanta.Valori nutritionale bazate pe 100 g:Energie: 1342 kJ / 320 kcalProteine: 2... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Trebuie stiut faptul ca exista mai multe soiuri de linte însa trei sunt principale celelalte fiind variatii: lintea rosie (care este portocalie de fapt) lintea verde si lintea maro. Cel mai repede fierbe lintea rosie (în aproxim... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Despre lintea neagra Beluga, denumita si 'caviarul vegetarienilor' se spune ca ar fi fost prima leguma cultivata si consumata de om. - Boabe sale negre sunt mai micute si au un gust incomparabil, care trebuie incercat. - Cu aspe... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Linte fina 500g Davert Ingrediente: linte**din culturi certificate ecologicPreparare: peste linte se pune dublul cantitatii de apa si se fierbe aproximativ 30 de minute. La final se adauga sare.Tara de origine: Turcia... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Lintea este o planta leguminoasa ale carei seminte cresc in pastai, dar sunt atat de diferite de celelalte pastaioase! - Este una dintre cele mai vechi legume cultivate de om alaturi de grau, orz, mazare si in. - A devenit in ul... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Produse BIO. RAPUNZEL Linte Neagra Beluga BIO 500g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Ingrediente: Boabe de linte maro (linte de munte). Poate contine urme de gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Canada. Linte dulceaga aromata de gurmand una din cele mai vechi plante cultivate este croc... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Leguminoase. HERBAVIT Linte Rosie Despicata 500g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Leguminoase. SANOVITA Linte Verde 500g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Lintea verde din gama de produse BIO ALL GREEN provine din agricultura ecologica controlata. Lintea este un aliment bogat in antioxidanti minerale si acid folic si reprezinta una dintre leguminoasele cele mai usor de digerat.... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Leguminoase Bio
Linte rosie decojita Bio 500g Rapunzel Ingrediente: Linte rosie* ulei de floarea-soarelui*. *provin din agricultura ecologicaTara de origine: Turcia.Linte fina pentru bucataria rapida deoarece nu trebuie înmuiata.Întrebuintare: ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Lintea galbena face parte din familia leguminoaselor, alaturi de soia, naut, mazare si fasole. - In ierarhia vegetalelor cu cel mai mare continut de proteine lintea este pe locul 3, dupa canepa si soia. - Astazi, lintea este pre... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Semipreparate, TVA9, Video. Descriere - Bucataria thailandeza este un mix reusit intre influente din India, China si Europa. - Supa thailandeza de linte cu cocos este o compozitie interesanta din linte rosie, cocos si mirodenii exotice. Proprietati - Lintea face parte... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Semipreparate
Produse BIO. RAPUNZEL Linte Verde Ecologica/Bio 500gr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. GREEN ORGANICS Linte Rosie BIO 500g... Detalii »
Brand: Green nbsp organics   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. DRAGON SUPERFOODS Linte Maro BIO 500g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
  • Produse Supermarket Online:
  • 65   1 - 20