Fasole

  • Produse Supermarket Online:
  • 73   1 - 20
Conserve. BIONA Fasole Azuki (Aduki) Ecologic/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Fasole Azuki boabe Bio 500g Davert Ingrediente: Boabe de fasole Azuki.Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaCaracteristici: produs bio fara gluten Numarul unu in bucataria vegetariana.Preparare: lasati la inmuiat o noapte si fi... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Fasole Kidney Bio rosie in doza 400gRapunzel Ingrediente: fasole Kidney* apa sare de mare. *provin din agricultura ecologicaDescriere: gata fiarta - pentru bucataria rapida.Întrebuintare:pentru salate Antipasti supe fierturi înd... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conservate Bio
Numita si adzuki sau aduki aceasta varietate de fasole creste in Asia de est si Himalaya. Are boabe mici de 5 mm lungime de culoare mai ales rosie dar exista si varietati albe negre si gri. Mod de preparare : Este adesea fiarta cu zahar si ... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Leguminoase Bio
Fasole neagra Bio 500g Davert Fasole neagra reprezinta un pamaceu pentru inima datorita valorii sale nutritive si mai ales pentru ca este o sursa excelenta de acid folic magneziusi fibre solubile. Fasolea neagra este foarte bogata in fibre ... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Valoare energetica :339% kcal (14279 kj) Proteine: 21.3% Carbohidrati: 63.3% Lipide: 0.9% Fibre: 4.13% Vitamine: B1 A B2 B3 E B6 Minerale: Mg Mn P Fe Ca K Se Na Zn... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Leguminoase Bio
Samanta plina de energie 100 g de fasole - 102 kcal. Fasolea este o sursa de fier. Persoanele la care apar lipsuri de fier devin slabite si apatice. Persoanele care sunt in mod special in pericol sa aiba lipsuri de fier sunt femeile insarci... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Leguminoase Bio
Ingrediente: fasole haricot apa - toate ingredientele sunt certificate organic. Nu contine zahar.Dupa deschiderea conservei continutul trebuie mutat în alt recipient si pastrat la frigider daca nu consumati toata conserva.Valori nutri... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Conserve. BIONA Fasole neagra Ecologica/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Azuki este un fel de fasole cu boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti. - Considerata in Japonia a fi 'regina fasolei', are proprietati benefice pentru ficat si rinichi. - Este un diuretic natural si po... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Fasolea neagra ar trebui sa fie un aliment pe lista de cumparaturi, daca tineti o dieta pentru o viata sanatoasa. - Este o sursa buna de proteine, fara grasimea pe care multi incercam sa o evitam! - Mai mult, fasolea neagra este... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Fasole mixta in doza bio 400g Rapunzel Ingrediente: fasole rosie kidney* fasole de foc* boabe de naut* fasole alba navy* apa sare de mare. *provin din agricultura ecologicaDescriere: gata fiarta - pentru bucataria rapida.Întrebuintare... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conservate Bio
Germenii încoltiti de Fasole Mung (Soia Verde) – cunoscute eronat ca si muguri de fasole – merg exceptional la supe si salate proaspete folosit des în bucataria asiatica.Ingrediente: 100% seminte de fasole mung ptr. ... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Seminte Germinare Bio
Fasole Borlotti Bio in doza 400g Biona Fasolea Borlotti are o textura cremoasa cu aroma de alune. Sunt boabe bogate in proteine si fibre. Conservele nu contin adaos de zahar sau de sare. Cutiile de conservare nu contin BPA.Ingrediente: faso... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Originara din Asia se foloseste atat la gatit cat si pentru germinat. Este bogata in proteine precum si in clorofila avand culoarea verde. Germineaza extrem de usor germenii fiind deosebit de gustosi si de crocanti. Produs certificat organi... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Raw Vegan Bio
Fasole Cannellini organica - fara adaos de zahar sau sareIngrediente: boabe de fasole Cannellini apa - toate ingredientele sunt certificate organic. Nu contine zahar.Dupa deschiderea conserveiboabele de fasole trebuiesc mutate în alt ... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Ingrediente: Fasole alba Vendee* *provenita din agricultura biologicaA se consuma de preferinta: inclusiv pana la data inscrisa pe ambalaj.A se pastra la loc uscat si racoros ferit de lumina.Fabricat in Franta.... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Fasolea alba cu bob mare areo consistenta fainoasa, placuta, datorita amidonului din interior. - In Italia si Grecia este foarte populara ca si aperitiv. La noi, este foarte populara ca si fasole batuta. Proprietati - Fasolea al... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Fasolea Pinto provine din Mexic si este cunoscuta datorita petelor de unde vine si denumirea 'pinto', care inseamna pata. - Boabele au un gust fin, sunt fainoase si se preteaza excelent pentru feluri consistente precum tocane sa... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Fasolea rosie Kidney este fainoasa in interior, dar are o consistenta buna dupa fierbere. - Este ideala pentru garnituri picante, taco mexican, tocane si salate. Proprietati - Glucidele continute de fasolea cu boabe rosii fac pa... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
  • Produse Supermarket Online:
  • 73   1 - 20