Fasole

  • Produse Supermarket Online:
  • 63   1 - 20
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Azuki este un fel de fasole cu boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti. - Considerata in Japonia a fi 'regina fasolei', are proprietati benefice pentru ficat si rinichi. - Este un diuretic natural si po... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Valoare energetica :339% kcal (14279 kj) Proteine: 21.3% Carbohidrati: 63.3% Lipide: 0.9% Fibre: 4.13% Vitamine: B1 A B2 B3 E B6 Minerale: Mg Mn P Fe Ca K Se Na Zn... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Leguminoase Bio
Numita si adzuki sau aduki aceasta varietate de fasole creste in Asia de est si Himalaya. Are boabe mici de 5 mm lungime de culoare mai ales rosie dar exista si varietati albe negre si gri. Mod de preparare : Este adesea fiarta cu zahar si ... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Leguminoase Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Fasolea Azuki se cultiva preponderent in China si Japonia. - Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor nutritive ridicate. - Este bogata in proteine (20g proteine vegetale pentru 100g produs), ... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Seminte de cultivat/germinat. Buzzy Seeds Kit pentru Germinare Fasole Mung... Detalii »
Brand: Buzzy nbsp seeds   Categorie: Alimentare
Conserve. BIONA Fasole neagra Ecologica/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Conserve. BIONA Fasole Azuki (Aduki) Ecologic/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Fasole coapta in sos de rosii 400g Biona Produs Vegan.Sursa excelenta de proteine si fibre dietetice. Boabele sunt conservate in suc de rosii si pot fi consumate sa atare sau se pot gati. Ingrediente: fasole * (49%) apa piure de tomate * (2... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Originara din Asia se foloseste atat la gatit cat si pentru germinat. Este bogata in proteine precum si in clorofila avand culoarea verde. Germineaza extrem de usor germenii fiind deosebit de gustosi si de crocanti. Produs certificat organi... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Raw Vegan Bio
Fasole neagra Bio 500g Davert Fasole neagra reprezinta un pamaceu pentru inima datorita valorii sale nutritive si mai ales pentru ca este o sursa excelenta de acid folic magneziusi fibre solubile. Fasolea neagra este foarte bogata in fibre ... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Fasole Azuki boabe Bio 500g Davert Ingrediente: Boabe de fasole Azuki.Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaCaracteristici: produs bio fara gluten Numarul unu in bucataria vegetariana.Preparare: lasati la inmuiat o noapte si fi... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Leguminoase Bio
Ingrediente: boabe de fasole Pinto boabe de fasole Cannellini fasole alba apa - toate ingredientele sunt certificate organic. Nu contine zahar.Dupa deschiderea conservei continutul trebuie mutat în alt recipient si pastrat la frigider... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Fasole Cannellini organica - fara adaos de zahar sau sareIngrediente: boabe de fasole Cannellini apa - toate ingredientele sunt certificate organic. Nu contine zahar.Dupa deschiderea conserveiboabele de fasole trebuiesc mutate în alt ... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Originara din Asia, fasolea Mung este folosita atat la gatit, cat si la germinat. - Asemanatoare boabelor de mazare, dar avand o forma ovala, fasolea Mung are invelisul verde intens si miezul galbui. - Este mult mai dulce, fierb... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Fasolea neagra ar trebui sa fie un aliment pe lista de cumparaturi, daca tineti o dieta pentru o viata sanatoasa. - Este o sursa buna de proteine, fara grasimea pe care multi incercam sa o evitam! - Mai mult, fasolea neagra este... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Produse BIO. RAPUNZEL Fasole Kidney Rosie In Doza Ecologica/Bio 400gr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. SONNENTOR Seminte Pentru Germinat Fasole Mung BIO 120gr... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. SOLARIS BIO Fasole Mung Bio 500g... Detalii »
Brand: Solaris nbsp bio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Despre FASOLE:Fasolea desi poate astazi este un aliment care si-a pierdut din popularitate este un aliment care nu trebuie sa lipseasca intr-o alimentatie corecta si sanatoasaBogata in:proteinefibreFasolea uscata are un continut bogat in po... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Leguminoase
Fasole Borlotti Bio in doza 400g Biona Fasolea Borlotti are o textura cremoasa cu aroma de alune. Sunt boabe bogate in proteine si fibre. Conservele nu contin adaos de zahar sau de sare. Cutiile de conservare nu contin BPA.Ingrediente: faso... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 63   1 - 20