Creme tartinabile

  • Produse Supermarket Online:
  • 8   1 - 8
BIO Crema tartinabila de roscove cu alune de padure un desert minunat fara continut de cacao! Crema tartinabila obtinuta din prelucrarea roscovelor bio reprezinta un desert minunat alunele de padure aflate in componenta lor oferind pe langa... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Unt Vegetal Tahini Creme Sosuri Bio
O crema delicioasa perfecta pentru vegetarieni vegani. Ingredientele sunt cultivate in sistem fairtrade sistem care sustine comunitatile locale si micii producatori/agricultori. Ingrediente: zahar din trestie de zahar* ulei de floarea soare... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Unt Vegetal Tahini Creme Sosuri Bio
Despre Biona:Biona Organic brand al Windmill Ogranics Ltd pune accent pe savoarea naturala gustul autentic al fructelor si legumelor si calitatea vietii. Pentru a ajuta la dezvoltarea unei piete de produse cu adevarat organice benefice pent... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Unt Vegetal Tahini Creme Sosuri Bio
Alimente BIO, Ciocolata, Dulciuri, Fair trade, TVA9, Video. Descriere - In manuscrisele chinezesti, acum mai bine de 5000 de ani, cercetatorii au gasit mentionate proprietatile medicale ale alunelor, considerate atunci drept hrana sacra din ceruri. - Ingredientele cremei sunt cultivate in sistem Fai... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Dulciuri
Cea mai sanatoasa alternativa la cremele tartinabile clasice! Un deliciu raw il puteti folosi in prajituri raw flapjacks sau pe o bucatica de paine sau biscuite. Fabricat la temperaturi sub 44 grade. Ingrediente: migdale raw nuci braziliene... Detalii »
Brand: Carleys Organic Foods   Categorie: Raw Vegan Bio
Alimente BIO, Ciocolata, Dulciuri, Raw, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Sunt studii care afirma ca migdalele, consumate regulat si cu masura, micsoreaza riscul aparitiei bolilor de inima. - Crema este preparata la temperaturi mai mici de 44 de grade Celsius. - Are un continut ridicat de minerale si ... Detalii »
Brand: Carleys Organic   Categorie: Dulciuri
Produse Vegane. ESSENTIAL ORGANIC Crema Tartinabila De Ciocolata Neagra Ecologica/Bio 400g... Detalii »
Brand: Essential nbsp organic   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
O crema delicioasa. Ingredientele sunt cultivate in sistem fairtrade sistem care sustine comunitatile locale si micii producatori/agricultori. Ingrediente: zahar din trestie de zahar* ulei de floarea soarelui* si ulei vegetal nehidrogenat* ... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Unt Vegetal Tahini Creme Sosuri Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 8   1 - 8