Conserve

  • Produse Supermarket Online:
  • 123   1 - 20
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Disponibile in diverse combinatii, produsele din aceasta gama sunt preparate din rosii culese la momentul potrivit. - Rosiile conservate, rosii trecute prin sita, pulpa de rosii si piureurile din rosii sunt produse prin metode t... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Rosii decojite traditionale, fara sare adaugata, doar cu savoarea surprinzatoare rosiilor proaspete, culese la maturitate. - Cultivate la o ferma din Italia, unde traditia si manufactura se impletesc cu tehnologia inovativa. - S... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Azuki este un fel de fasole cu boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti. - Considerata in Japonia a fi 'regina fasolei', are proprietati benefice pentru ficat si rinichi. - Este un diuretic natural si po... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Dulceata, Fara zahar, TVA9, Video. Descriere - Gem parfumat si antioxidant, din afine si fructe de acai, cultivate ecologic, preparat dintr-o cantitate de fructe mai mare decat se obisnuieste, de 70%. - Este preparat in Italia, dupa o metoda traditionala, la temperaturi scaz... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un amestec irezistibil creat special pentru bebelusi, integral din pulpa de mere si banane. - Este realizat fara adaos de zahar sau conservanti, cu grija pentru sanatatea si nevoile alimentare ale celor mici. - A fost preparat l... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Conserve. BIONA Apa De Cocos Ecologica/BIO 330ml - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Lintea este o planta leguminoasa ale carei seminte cresc in pastai, dar sunt atat de diferite de celelalte pastaioase! - Este una dintre cele mai vechi legume cultivate de om alaturi de grau, orz, mazare si in. - A devenit in ul... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Masline Kalamata, originare din Grecia, culese la maturitate si conservate in saramura, cu o aroma placuta si un gust puternic. - Maslinele sunt un aliment de baza in dieta mediteraneana, cu numeroase beneficii pentru sanatate. ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara gluten, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Mustarul pentru gratar si fondue de la Byodo este mai degraba un sos decat un mustar, avand o nuanta dulce si cremoasa data de ardeiul gras si de piureul de tomate. - Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara gluten, Pentru copii, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Mustarul pentru copii fara gluten de la Byodo va da o savoare deosebita sosurilor si altor preparate. - Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si un medicament natural. - Cu multa miere care ii da o aroma bla... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Pesto Verde este un sos rafinat, cu un continut mare de busuioc si nu contine usturoi. - Este imbogatit cu nuci caju si samburi de pin. - Sosul pesto aduce beneficii pentru sanatate, datorita continutului de vitamina A si C, min... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara sare, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Rosiile conservate, trecute prin sita, pulpa de rosii si piureurile din rosii sunt produse folosind metode traditionale ce mentin aroma si valoarea nutritionala a fructelor. - Cultivate la o ferma din Italia, unde traditia si ma... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Preparat din soia, orz si sare de mare prin metode traditionale (o fermentare indelungata, de 18 luni). - Sosul Tamari este unul dintre cele mai bune varietati de sos de soia. - Are un gust dens si bogat. Proprietati - Sosul de ... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Piure din mere, afine si capsuni, fara zahar. - Este o alegere ideala atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, contribuind la vitaminizarea ?i energizarea organismului. - Un produs bio fara zahar adaugat, realizat din pulpa ... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Piure din pere si banane, fara zahar. - O alegere ideala atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, contribuind la vitaminizarea ?i energizarea organismului. - Este un produs bio fara zahar adaugat, realizat din pulpa de fruct... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un amestec irezistibil, creat special pentru bebelusi din 100% pulpa de mere si afine. - Este preparat fara adaos de zahar sau conservanti, cu grija pentru sanatatea si nevoile alimentare ale celor mici. - Acest piure a fost pre... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un amestec delicios creat special pentru bebelusi, integral din pulpa de mere si prune. - Este realizat fara adaos de zahar sau conservanti cu grija pentru sanatatea si nevoile alimentare ale celor mici. - Acest piure a fost pre... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un produs bio pentru copii, gustos si aromat, fara zahar adaugat. - Este realizat din pulpa de pere 100%. - Piureul de pere este protejat intr-un ambalaj special ce permite pastrarea gustului si utilizarea usoara direct de catre... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Conserve. BIONA Fasole neagra Ecologica/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Conserve. BIONA Fasole Azuki (Aduki) Ecologic/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 123   1 - 20