Conserve

  • Produse Supermarket Online:
  • 113   1 - 20
Conserve. BIONA Apa De Cocos Ecologica/BIO 330ml - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Conserve. BIONA Fasole Azuki (Aduki) Ecologic/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Disponibile in diverse combinatii, produsele din aceasta gama sunt preparate din rosii culese la momentul potrivit. - Rosiile conservate, rosii trecute prin sita, pulpa de rosii si piureurile din rosii sunt produse prin metode t... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Rosii decojite traditionale, fara sare adaugata, doar cu savoarea surprinzatoare rosiilor proaspete, culese la maturitate. - Cultivate la o ferma din Italia, unde traditia si manufactura se impletesc cu tehnologia inovativa. - S... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara gluten, Pentru copii, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Mustarul pentru copii fara gluten de la Byodo va da o savoare deosebita sosurilor si altor preparate. - Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si un medicament natural. - Cu multa miere care ii da o aroma bla... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un amestec irezistibil creat special pentru bebelusi, integral din pulpa de mere si banane. - Este realizat fara adaos de zahar sau conservanti, cu grija pentru sanatatea si nevoile alimentare ale celor mici. - A fost preparat l... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Dulceata, Fara zahar, TVA9, Video. Descriere - Gem parfumat si antioxidant, din afine si fructe de acai, cultivate ecologic, preparat dintr-o cantitate de fructe mai mare decat se obisnuieste, de 70%. - Este preparat in Italia, dupa o metoda traditionala, la temperaturi scaz... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Mustarul Dijon de la Byodo va da o savoare deosebita sosurilor si altor preparate. - Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si un medicament natural. - Are o aroma delicata de mustar frantuzesc care va va tre... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara gluten, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Mustarul pentru gratar si fondue de la Byodo este mai degraba un sos decat un mustar, avand o nuanta dulce si cremoasa data de ardeiul gras si de piureul de tomate. - Mustarul nu este doar un condiment, ci poate fi considerat si... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Pesto Verde este un sos rafinat, cu un continut mare de busuioc si nu contine usturoi. - Este imbogatit cu nuci caju si samburi de pin. - Sosul pesto aduce beneficii pentru sanatate, datorita continutului de vitamina A si C, min... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Bebe BIO, Conserve, Copii BIO, Fara zahar, Pentru copii, Piureuri, TVA9, Video. Descriere - Un amestec delicios creat special pentru bebelusi, integral din pulpa de mere si prune. - Este realizat fara adaos de zahar sau conservanti cu grija pentru sanatatea si nevoile alimentare ale celor mici. - Acest piure a fost pre... Detalii »
Brand: Probios Italia   Categorie: Conserve
Conserve. BIONA Fasole neagra Ecologica/BIO 400g - Biona... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Azuki este un fel de fasole cu boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti. - Considerata in Japonia a fi 'regina fasolei', are proprietati benefice pentru ficat si rinichi. - Este un diuretic natural si po... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Fasolea neagra ar trebui sa fie un aliment pe lista de cumparaturi, daca tineti o dieta pentru o viata sanatoasa. - Este o sursa buna de proteine, fara grasimea pe care multi incercam sa o evitam! - Mai mult, fasolea neagra este... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Ketchup nervos, preparat din rosii coapte si imbunatatit cu tot felul de condimente iuti, din cele pe care copiii Mexicului le consuma dimineata la micul dejun. - Ketchup-ul este usor indulcit cu zahar, dar nu contine agenti de ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara sare, Legume, TVA9, Video. Descriere - In conserva il veti gasi in varianta ideala, fiert, fara sare adaugata, gata de consumat. Nu mai pierdeti vremea cu inmuierea lui prealabila si apoi fierberea. Mergeti la sigur, fara surprize neplacute. - Nautul este o planta al... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Fara sare, Sosuri, TVA9, Video. Descriere - Rosiile conservate, trecute prin sita, pulpa de rosii si piureurile din rosii sunt produse folosind metode traditionale ce mentin aroma si valoarea nutritionala a fructelor. - Cultivate la o ferma din Italia, unde traditia si ma... Detalii »
Brand: Bio Foods   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Lintea este o planta leguminoasa ale carei seminte cresc in pastai, dar sunt atat de diferite de celelalte pastaioase! - Este una dintre cele mai vechi legume cultivate de om alaturi de grau, orz, mazare si in. - A devenit in ul... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Masline Kalamata, originare din Grecia, culese la maturitate si conservate in saramura, cu o aroma placuta si un gust puternic. - Maslinele sunt un aliment de baza in dieta mediteraneana, cu numeroase beneficii pentru sanatate. ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
Alimente BIO, Conserve, Legume, TVA9, Video. Descriere - Preparata din rosii coapte la soare. - Fara adaos de zahar, dulceata pastei vine numai din rosiile proaspete. - Pasta de tomate are o concentratie mare, de 22% substanta uscata. Proprietati - Licopina are un efect antioxidant ma... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conserve
  • Produse Supermarket Online:
  • 113   1 - 20