Goji

  • Produse Supermarket Online:
  • 65   1 - 20
Sucuri, Siropuri, Bauturi. ALEVIA Suc Organic de Goji 946ml... Detalii »
Brand: Alevia   Categorie: Alimentare
Compozitie:Fiecare fiola contine: 28% fructe de Goji (Lycium barbarum) 12% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza) 60% apa purificata.Prezentare:Cutie cu 10 fiole a 10 ml.Indicatii:De 6000 ani China a împartit cu... Detalii »
Brand: Only Natural   Categorie: Cresterea Imunitatii
Fructe uscate. HERBAVIT Goji Fructe 100g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
ANIAN Crema Hidratanta pentru ingrijirea tenului cu antioxidanti din extracte de goji si rodii.Crema de zi hidratanta pentru fata ANIAN contine extracte de goji si rodii care, gratie proprietatilor lor antioxidante dovedite, combat semnele ... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
Alimente BIO, Deshidratate, Drenaj si detoxifiere, Fructe Deshidratate, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Denumite si catina tibetana, fructele de goji sunt renumite pentru supercalitatile lor nutritionale. - Goji este un fruct foarte cautat in prezent datorita proprietatilor sale anti-imbatranire. Proprietati - Fructele goji stimul... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Deshidratate
ANIAN Gel de dus cu antioxidanti din extracte de goji si rodiiExtractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutriti... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
Crema Anti-rid pentru ingrijirea tenului cu antioxidanti din extracte de goji si rodiiCrema anti-rid ANIAN cu antioxidanti din extracte de goji si rodii combate semnele de imbatranire provocate de radicalii liberi si de oxidantii produsi de... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
ANIAN Gel pentru curatarea tenului cu antioxidanti din goji si rodiiExtractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile n... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
ANIAN Servetele demachiante cu antioxidanti din extracte de goji si rodiExtractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficii... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
Siropuri, Sucuri. ADAMS VISION Suc de Goji 946ml... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Remedii
Despre produs:Fructele de Goji sunt denumite si catina tibetana. Sunt pline de nutrienti vitamine minerale fibre.Varianta pulbere este ideala pentru a fi adaugata in smoothies in prajituri raw shake-uri presarata pe salate etc.Ingrediente: ... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Pudre Din Seminte Si Samburi
Fructe de goji raw certificate bio provenit din agricultura ecologica. Denumite si catina tibetana fructele de goji sunt renumite pentru super calitatile lor. Sunt bogate in proteine amino acizi vitaminele B1 B2 B6 C si E. Au un continut ri... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
ANIAN Lapte cu antioxidanti din extracte de goji si rodii pentru corpExtractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile ... Detalii »
Brand: Laboratoarele Forenqui   Categorie: Gama Antioxidanta Goji Si Rodie
Goji fructe uscate ecologice, legenda in Tibet si China, un superaliment care armonizeaza corpul, mintea si sufletul.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
Capsule, Comprimate. ROTTA NATURA Goji Extract cu Vitamina C Naturala 30cpr... Detalii »
Brand: Rotta nbsp natura   Categorie: Suplimente
Siropuri, Sucuri. ROTTA NATURA Suc De Goji + Complex 10 Fructe 946ml... Detalii »
Brand: Rotta nbsp natura   Categorie: Remedii
Superalimente. HERBAVIT Goji Fructe Premium 100gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Fructe uscate. BIS-NIS Amestec Goji Merisor Si Stafide 200gr... Detalii »
Brand: Bis nis   Categorie: Alimentare
Fructe foarte nutritive cu continut ridicat de fibre si vitamina C (100g contin 28% din necesarul zilnic de vitamina C).Caracteristici: produs bioGramaj: 200gDescriere: Fructele de goji Primeal sint recoltate manual in mai multe etape fapt ... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Fructele de padure Goji apartin soiurilor « Lycium Barbarum » fiind produse in conformitate cu reglementarile specifice agriculturii ecologice pe platourile inalte din Qinghai.Nu au fost utilizate nici un fel de seminte / ingred... Detalii »
Brand: Biothemis   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 65   1 - 20