Maca

  • Produse Supermarket Online:
  • 36   1 - 20
Indicatii: Disfunctii sexuale (disfunctie erectile oligospermie azoospermie) infertilitate feminina si masculina libidou scazut oboseala cronica menopauza depresie stres osteoporoza sindrom premenstrual afectiuni tumorale anemie. Administra... Detalii »
Brand: Natures Way   Categorie: Intimitatea Cuplului
Fara Gluten. Prezentare: 300g... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Alimentare
Antioxidanti si AntiAging, Efort fizic, Fertilitate, Imunitate, Raceala si Gripa, Relaxare si Somn linistit, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Maca este radacina unei plante originare din Peru, renumita pentru proprietile ei terapeutice, supranumita si 'planta puterii din Peru'. - Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si aminoaci... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
LIPSA DE STAMINA INFERTILITATE LIPSA DE LIBIDOUADAPTOGEN: AJUTA ORGANISMUL SA SE ADAPTEZE LA SITUATII DE STRESMACA (Lepidium meyenii) este originala din Peru si este poreclita Ginsegul de Peru. Maca de cea mai buna calitate si potenta este ... Detalii »
Brand: Provita Nutrition   Categorie: Capsule
Produse Plafar. Ingrediente: extract standardizat din radacina de Maca ( Lepidium meyenii) cu 0.6%glucozinolat 350 mg., pulbere de radacina de Maca ( Lepidium meyenii) 100 mg, capsula ( gelatina). Efecte:contribuie la imbunatatirea dinamicii sexualesi la c... Detalii »
Brand: Sintofarm   Categorie: Produse Plafar
Maca este o radacina a unei plante din Peru. Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen in situatii de stres la fel ca si ginseng-ul. Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale enzime si amino acizi. Tot in pul... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Fertilitate / Virilitate. Ambalaj: 125g... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Suplimente
Maca , 125g, Pulbere Ecologica/BIO, Niavis Radacina de Maca creste in muntii din Peru, la altitudini foarte mari , ceea ce face ca aceasta leguma sa fie atat de folositoare organismului uman. Maca este considerata un superaliment, datorita... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Pulberi
CUPLU SI SEX. Naturya maca pulbere organica bio 300gr punga naturya Maca este un mix uimitor de fibre, minerale si carbohidrati, de la acesta plata de origine peruviana folosindu-se radacina. Ea a fost cultivata si indragita de secole de populatia indige... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Suplimente
Radacina de Maca creste in muntii din Peru la altitudini foarte mari ceea ce face ca aceasta leguma sa fie atat de folositoare organismului uman.... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Super Alimente Bio
Este un afrodiziac puternic atat pentru femei cat si pentru barbați. Se pare ca Maca ajuta sistemul endocrin şi favorizeaza producerea naturala de catre ovare şi alte glande endocrine (suprarenale pancreas tiroida) a hormonilor necesari ... Detalii »
Brand: Vitaking   Categorie: Multivitamine Si Minerale
Produse Vegane. Greutate: 125g... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Maca Activ 400 mg 40 Cps Bio-Synergie Activ-MACCA ACTIV 400mg 40 capsule -BIO-SYNERGIE ACTIV-Macca: Revitalizant regenerant tonic sexual.-Produsul este un puternic: -tonic sexual-revitalizant -regenerant-Indicat in oboseala cronica anemie i... Detalii »
Brand: Bio synergie   Categorie: Intimitatea Cuplului
Terciul pentru micul dejun cu fructe este o sursa excelenta de fier si zinc. Ingrediente: 67% fulgi de ovaz stafide orez expandat piure de mango concentrat 35% nuca de cocos radacina de maca uscata si macinata 25% quinoa expandata. Ingredie... Detalii »
Brand: Rosengarten Vegan Plus   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Macaccino , 125g, Pulbere Ecologica/BIO, Niavis Macaccino este un mix delicios de pulberi, format din urmatoarele ingrediente: - Maca 10% - Pudra de cacao 70%, - Zahar de cocos20%) Desi se cultiva de peste 2000 de ani, maca a inceput sa... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Pulberi
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Plusul de energie de care aveti nevoie in fiecare zi se afla in acest mix de canepa, cacao si maca. - Combinatia de canepa, maca si cacao este una excelenta pentru toti cei care isi doresc energie pe tot parcursul zilei, un apor... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 36   1 - 20