Maca

  • Produse Supermarket Online:
  • 35   1 - 20
Maca , 125g, Pulbere Ecologica/BIO, Niavis Radacina de Maca creste in muntii din Peru, la altitudini foarte mari , ceea ce face ca aceasta leguma sa fie atat de folositoare organismului uman. Maca este considerata un superaliment, datorita... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Pulberi
Produse Plafar. Ingrediente: extract standardizat din radacina de Maca ( Lepidium meyenii) cu 0.6%glucozinolat 350 mg., pulbere de radacina de Maca ( Lepidium meyenii) 100 mg, capsula ( gelatina). Efecte:contribuie la imbunatatirea dinamicii sexualesi la c... Detalii »
Brand: Sintofarm   Categorie: Produse Plafar
CUPLU SI SEX. Naturya maca pulbere organica bio 300gr punga naturya Maca este un mix uimitor de fibre, minerale si carbohidrati, de la acesta plata de origine peruviana folosindu-se radacina. Ea a fost cultivata si indragita de secole de populatia indige... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Suplimente
Macaccino , 125g, Pulbere Ecologica/BIO, Niavis Macaccino este un mix delicios de pulberi, format din urmatoarele ingrediente: - Maca 10% - Pudra de cacao 70%, - Zahar de cocos20%) Desi se cultiva de peste 2000 de ani, maca a inceput sa... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Pulberi
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
CUPLU SI SEX. Compoziţie /capsulă Maca (Lepidium meyenii)(extract standardizat din rădăcină, 0.6% glucozinolate)350mg;Maca (Lepidium meyenii)(rădăcină) 100mg Acţiuni: - echilibrează şi tonifică sistemul endocrin feminin şi masculin prin acţ... Detalii »
Brand: Secom   Categorie: Suplimente
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - O biluta energizanta pentru minte si trup deopotriva, cu cacao si maca, imbogatita cu ingrediente probiotice vegane. - Un amestec intre cacao care potenteaza mintea si maca ce imbunatateste performantele fizice. - Nu contine glu... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Batoane Proteice. DRAGON SUPERFOODS Roobiotic Bila Energizanta cu Cacao si Maca Ecologica/Bio 22g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Fertilitate, Virilitate. ALEVIA Maca 120cpr... Detalii »
Brand: Alevia   Categorie: Suplimente
Fertilitate, Virilitate. BIO-SYNERGIE ACTIV Maca Activ 400mg 40 Cps... Detalii »
Brand: Bio synergie nbsp activ   Categorie: Suplimente
Capsule, Comprimate. ZENYTH PHARMA Germeni de Maca 600mg Ecologici/Bio 60cps... Detalii »
Brand: Zenyth nbsp pharma   Categorie: Suplimente
Apicole. MIERE DIN POIANA Miere Energizanta cu Maca si Guarana Raw 270g... Detalii »
Brand: Miere nbsp din nbsp poiana   Categorie: Alimentare
Superalimente. DRAGON SUPERFOODS Maca Rosie Pudra Raw Eco/Bio 100g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Produse Vegane. NIAVIS Macaccino Pulbere Ecologica/Bio 125g -... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Cafea Arabica instant pe baza de cereale Germacafe asociaza savoarea cafelei arabica calitatilor nutritive ale cerealelor si algelor marine (lithothamne) ce sunt in mod natural bogate in calciu fier si magneziu oferindu-va un moment de real... Detalii »
Brand: Abbaye De Sept fons   Categorie: Alimente De Baza Bio
Germacao un produs fabricat in Franta de Abatia calugarilor Sept-Fons este destinat unui mic dejun echilibrat pe baza de cacao provenind din cultura ecologica. Germacao asociaza armonios proprietatile binefacatoare ale boabelor de cacao (fo... Detalii »
Brand: Abbaye De Sept fons   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Pudra de maca Bio 100g Amazonas Maca este un aliment valoros cu un continut ridicat de minerale precum: calciu magneziu fosfor si fier. Este o sursa ideala de energie pentru sportivi. Continut: pulbere pura de maca din agricultura ecologica... Detalii »
Brand: Amazonas   Categorie: Super Alimente Bio
Radacinile de Maca sunt o sursa naturala de cupru si iod care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide. Maca contribuie ... Detalii »
Brand: Planet Bio   Categorie: Super Alimente Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 35   1 - 20