Maca

  • Produse Supermarket Online:
  • 41   1 - 20
Apicole. MIERE DIN POIANA Miere Energizanta cu Maca si Guarana Raw 270g... Detalii »
Brand: Miere nbsp din nbsp poiana   Categorie: Alimentare
Fertilitate, Virilitate. BIO-SYNERGIE ACTIV Maca Activ 400mg 40 Cps... Detalii »
Brand: Bio synergie nbsp activ   Categorie: Suplimente
Capsule, Comprimate. ZENYTH PHARMA Germeni de Maca 600mg Ecologici/Bio 60cps... Detalii »
Brand: Zenyth nbsp pharma   Categorie: Suplimente
Cafea Arabica instant pe baza de cereale Germacafe asociaza savoarea cafelei arabica calitatilor nutritive ale cerealelor si algelor marine (lithothamne) ce sunt in mod natural bogate in calciu fier si magneziu oferindu-va un moment de real... Detalii »
Brand: Abbaye De Sept fons   Categorie: Alimente De Baza Bio
Maca este crescuta pentru radacina sa care se foloseste atât ca vegetala în alimentatie cât si ca planta medicinala. Radacina de Maca este bogata în zaharuri si proteine. Contine circa 60% carbohidrati 10% proteine 8... Detalii »
Brand: Evertrust   Categorie: Super Alimente Bio
Maca Activ 400 mg 40 Cps Bio-Synergie Activ-MACCA ACTIV 400mg 40 capsule -BIO-SYNERGIE ACTIV-Macca:Revitalizant regenerant tonic sexual.-Produsul este un puternic: -tonic sexual-revitalizant -regenerant-Indicat in oboseala cronica anemie im... Detalii »
Brand: Bio synergie   Categorie: Intimitatea Cuplului
Batoane Proteice. DRAGON SUPERFOODS Roobiotic Bila Energizanta cu Cacao si Maca Ecologica/Bio 22g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Superalimente. DRAGON SUPERFOODS Maca Rosie Pudra Raw Eco/Bio 100g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Pudra de maca Bio 100g Amazonas Maca este un aliment valoros cu un continut ridicat de minerale precum: calciu magneziu fosfor si fier. Este o sursa ideala de energie pentru sportivi. Continut: pulbere pura de maca din agricultura ecologica... Detalii »
Brand: Amazonas   Categorie: Super Alimente Bio
Recomandari: Mentine libidoul spermatogeneza functia erectila si stimuleaza ovulatia tonic general pentru combaterea oboselii creste energia sexuala libidoul este si afrodisiac armonizeaza functiile hormonale atat la femei cat si la barbati... Detalii »
Brand: Alevia   Categorie: Intimitatea Cuplului
Stres imunosupresie disfunctii sexuale tulburari de memorie .Actiune farmacologica: Maca este o planta originara din regiunile muntoase ale Americii de Sud ce actioneaza la nivelul sistemului endocrin asigurand substantele necesare mentiner... Detalii »
Brand: Medica   Categorie: Insomnie Stres Tulburari Cardiace
Indicatii: Disfunctii sexuale (disfunctie erectile oligospermie azoospermie) infertilitate feminina si masculina libidou scazut oboseala cronica menopauza depresie stres osteoporoza sindrom premenstrual afectiuni tumorale anemie. Administra... Detalii »
Brand: Natures Way   Categorie: Intimitatea Cuplului
Antioxidanti si AntiAging, Efort fizic, Fertilitate, Imunitate, Raceala si Gripa, Relaxare si Somn linistit, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Maca este radacina unei plante originare din Peru, renumita pentru proprietile ei terapeutice, supranumita si 'planta puterii din Peru'. - Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si aminoaci... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
Go Maca, o bautura ”tare” cu maca si guarana, care sa sustina o zi plina de vitalitate sau un antrenament energic.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - O biluta energizanta pentru minte si trup deopotriva, cu cacao si maca, imbogatita cu ingrediente probiotice vegane. - Un amestec intre cacao care potenteaza mintea si maca ce imbunatateste performantele fizice. - Nu contine glu... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Fertilitate, Virilitate. ALEVIA Maca 120cpr... Detalii »
Brand: Alevia   Categorie: Suplimente
Produse Vegane. NIAVIS Macaccino Pulbere Ecologica/Bio 125g -... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Radacinile de Maca sunt o sursa naturala de cupru si iod care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide. Maca contribuie ... Detalii »
Brand: Planet Bio   Categorie: Super Alimente Bio
Maca este o radacina a unei plante din Peru. Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen in situatii de stres la fel ca si ginseng-ul.Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale enzime si amino acizi. Tot in pulb... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Macaccino este un mic de pulberi format din urmatoarele ingrediente: - Maca 10% - Pudra de cacao 70% - Zahar de cocos 20%)... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Super Alimente Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 41   1 - 20