Maca

  • Produse Supermarket Online:
  • 45   1 - 20
Capsule, Comprimate. ZENYTH PHARMA Germeni de Maca 600mg Ecologici/Bio 60cps... Detalii »
Brand: Zenyth nbsp pharma   Categorie: Suplimente
Batoane Proteice. DRAGON SUPERFOODS Roobiotic Bila Energizanta cu Cacao si Maca Ecologica/Bio 22g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Maca este crescuta pentru radacina sa care se foloseste atât ca vegetala în alimentatie cât si ca planta medicinala. Radacina de Maca este bogata în zaharuri si proteine. Contine circa 60% carbohidrati 10% proteine 8... Detalii »
Brand: Evertrust   Categorie: Super Alimente Bio
SLIPSA DE STAMINA INFERTILITATE LIPSA DE LIBIDOUADAPTOGEN: AJUTA ORGANISMUL SA SE ADAPTEZE LA SITUATII DE STRESMACA (Lepidium meyenii) este originala din Peru si este poreclita Ginsegul de Peru. Maca de cea mai buna calitate si potenta este... Detalii »
Brand: Provita Nutrition   Categorie: Probleme Fertilitate
Antioxidanti si AntiAging, Efort fizic, Fertilitate, Imunitate, Raceala si Gripa, Relaxare si Somn linistit, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Maca este radacina unei plante originare din Peru, renumita pentru proprietile ei terapeutice, supranumita si 'planta puterii din Peru'. - Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si aminoaci... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
Apicole. MIERE DIN POIANA Miere Energizanta cu Maca si Guarana Raw 270g... Detalii »
Brand: Miere nbsp din nbsp poiana   Categorie: Alimentare
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Plusul de energie de care aveti nevoie in fiecare zi se afla in acest mix de canepa, cacao si maca. - Combinatia de canepa, maca si cacao este una excelenta pentru toti cei care isi doresc energie pe tot parcursul zilei, un apor... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
Superalimente. DRAGON SUPERFOODS Maca Rosie Pudra Raw Eco/Bio 100g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Pudra de maca Bio 100g Amazonas Maca este un aliment valoros cu un continut ridicat de minerale precum: calciu magneziu fosfor si fier. Este o sursa ideala de energie pentru sportivi. Continut: pulbere pura de maca din agricultura ecologica... Detalii »
Brand: Amazonas   Categorie: Super Alimente Bio
Maca pudra ecologica, stimulent al fertilitatii, excelent reglator al sistemului hormonal, planta ”yang”, incalzitoare.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - O biluta energizanta pentru minte si trup deopotriva, cu cacao si maca, imbogatita cu ingrediente probiotice vegane. - Un amestec intre cacao care potenteaza mintea si maca ce imbunatateste performantele fizice. - Nu contine glu... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Fertilitate, Virilitate. BIO-SYNERGIE ACTIV Maca Activ 400mg 40 Cps... Detalii »
Brand: Bio synergie nbsp activ   Categorie: Suplimente
Cafea Arabica instant pe baza de cereale Germacafe asociaza savoarea cafelei arabica calitatilor nutritive ale cerealelor si algelor marine (lithothamne) ce sunt in mod natural bogate in calciu fier si magneziu oferindu-va un moment de real... Detalii »
Brand: Abbaye De Sept fons   Categorie: Alimente De Baza Bio
Maca este o radacina a unei plante din Peru. Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen in situatii de stres la fel ca si ginseng-ul.Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale enzime si amino acizi. Tot in pulb... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Macaccino este un mic de pulberi format din urmatoarele ingrediente: - Maca 10% - Pudra de cacao 70% - Zahar de cocos 20%)... Detalii »
Brand: Niavis   Categorie: Super Alimente Bio
Este un afrodiziac puternic atât pentru femei cât si pentru barbati. Se pare ca Maca ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale pancreas tiroida) a hormonilor ... Detalii »
Brand: Vitaking   Categorie: Multivitamine Si Minerale
Maca Activ 400 mg 40 Cps Bio-Synergie Activ-MACCA ACTIV 400mg 40 capsule -BIO-SYNERGIE ACTIV-Macca:Revitalizant regenerant tonic sexual.-Produsul este un puternic: -tonic sexual-revitalizant -regenerant-Indicat in oboseala cronica anemie im... Detalii »
Brand: Bio synergie   Categorie: Intimitatea Cuplului
Casti.
Brand: Esperanza   Categorie: Home Cinema Audio
Maca pudra ecologica, stimulent al fertilitatii, excelent reglator al sistemului hormonal, planta ”yang”, incalzitoare.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
Go Maca, o bautura ”tare” cu maca si guarana, care sa sustina o zi plina de vitalitate sau un antrenament energic.... Detalii »
Brand: Raw Boost   Categorie: Superalimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 45   1 - 20