Quinoa

  • Produse Supermarket Online:
  • 66   1 - 20
Ingrediente: Quinoa alba si quinoa rosie. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.. Tara de origine: Bolivia. Cerealele ideale pentru vegetarieni. Quinoa bio colorata este un amestec de quinoa alba si quinoa rosie. Foarte bogate... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Quinoa
Faina de quinoa fara gluten cu continut ridicat de fibre si proteine folosita pentru ingrosarea sosurilor sau in panificatie in amestec cu faina de grau. Caracteristici: produse bio produs fara gluten provenit din comertul bio-echitabilGram... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Faina
ALTE CEREALE. Longevita bio quinoa 500g punga solaris plant Cunoscuta drept mama tuturor cerealelor si originara din Peru, quinoa este incadrata in categoria supraalimentelor, alaturi de semintele de in, germeni, lucerna, aloe vera, orz verde, patrunjel,... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Taratele de quinoa sunt o sursa excelenta de fibre si proteine. Taratele de quinoa pot fi consumate cu iaurt in supe salate sau adaugati-le in apa fierbinte dimineata pentru un mic dejun consistent. De asemenea le puteti folosi in produsele... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Leguminoase Bio
CEREALE. Solaris quinoa 200g punga solaris plant Quinoa face parte din categoria superalimentelor, avand o valoare nutritiva deosebit de ridicata. Poate fi utilizata pentru o larga varietate de mancaruri, modul de preparare fiind similar cu cel al o... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Quinoa bio Montignac face parte din gama de produse bio Michel Montignac si este potrivit pentru faza I si a II-a metodei Montignac. Cereala cu indice glicemic (IG) scazut. IG=35INGREDIENTE: Quinoa Real. provenita din agricultura biologica.... Detalii »
Brand: Michel Montignac   Categorie: Quinoa
Cereala din familia Chenopodiacee (ca si spanacul) este asimilata cu o cereala din punct de vedere al compozitiei sale nutritionale. Sursa de fier si de magneziu quinoa ofera un aport mare de proteine foarte bine echilibrate si este un prod... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Quinoa
Cereala din familia Chenopodiacee (ca si spanacul) asimilata cu o cereala din punct de vedere al compozitiei sale nutritionale quinoa ofera un aport mare de proteine foarte bine echilibrate si este un produs natural fara gluten.Quinoa rosie... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Quinoa
Produse BIO. Prezentare: 250gr... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Semipreparate, Supa, TVA9, Video. Descriere - Quinoa-Cup se prepara in cateva minute si este astfel perfect ca si gustare intre mese, mai ales cand te afli la birou sau acasa si n-ai timp sa prepari ceva mai complicat. - Quinoa sanatoasa, caisele dulci si condimentele orien... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Semipreparate
Alimente BIO, Germinate, Nuci Seminte si Snacks, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau si 'cereala-mama'. Inca este alimentul de baza al urmasilor lor. - Quinoa este renumita pentru semintele sale foarte sanatoase, asemanatoare ca forma cu cele de mei... Detalii »
Brand: Germline   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
CEREALE. Bm quinoa bio 500g punga bohlsener muhle... Detalii »
Brand: Bohlsener Muhle   Categorie: Alimente
Boabele de quinoa neagra sunt cele mai sanatoase si cele care contin cei mai multi nutrienti dintre toate speciile de quinoa. Bogata in proteine (mai multe proteine decat in soia) quinoa mai este denumita si carnea vegetala are continut pro... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Quinoa
Cereala din familia Chenopodiacee (ca si spanacul) asimilata cu o cereala din punct de vedere al compozitiei sale nutritionale quinoa ofera un aport mare de proteine foarte bine echilibrate si este un produs natural fara gluten.Quinoa rosie... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Quinoa
Amestec colorat de 2 varietati de quinoa cereala din familia Chenopodiacees (asemenea spanacului) asimilata cu o cereala din punct de vedere al compozitiei nutritionale. Quinoa ofera un continut de proteine foarte bine echilibrate si este i... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Quinoa
Cereale boabe. Greutate: 500g... Detalii »
Brand: Soiaprodukt   Categorie: Alimentare
Dulciuri, Indulcitori. Greutate: 250ml... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Quinoa de la Davert provine de pe platourile muntilor Anzi, unde foarte putine plante reusesc sa creasca. - Se numara de secole printre alimentele cele mai importante pentru locuitorii din Anzi. - Legendele incasilor spun ca rez... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Semipreparate, Supa, TVA9, Video. Descriere - Quinoa-Cup se prepara in cateva minute si este astfel perfect ca si gustare intre mese, mai ales cand te afli la birou sau acasa. - Reteta gata de preparat cu quinoa usoara si hranitoare, ciuperci aromate si mirodenii din gradin... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Semipreparate
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Quinoa rosie este un tip special de quinoa si se cultiva in cantitati mici in muntii Anzi. - Boabele de quinoa sunt niste sfere mici si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm. - Quinoa este cunoscuta ca fi... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
  • Produse Supermarket Online:
  • 66   1 - 20