Quinoa

  • Produse Supermarket Online:
  • 64   1 - 20
Boabele de quinoa neagra sunt cele mai sanatoase si cele care contin cei mai multi nutrienti dintre toate speciile de quinoa. Bogata in proteine (mai multe proteine decat in soia) quinoa mai este denumita si carnea vegetala are continut pro... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Raw Vegan Bio
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Quinoa neagra este un tip special de quinoa si se cultiva in cantitati moderate in regiunea muntilor Anzi. - In acea parte a lumii se recolteaza quinoa si amarant de peste 6.000 de ani. - Tarile Peru si Bolivia acopera 90% din p... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Efort fizic, Fara lactoza, Produse de post, Pudre, Raw, Remedii BIO, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Germeni gustosi pentru o masa organica. - Quinoa germinata cu apa energizata, uscata in conformitate cu standardele alimentatiei raw. - Imbogatiti-va mesele intr-un mod simplu si rapid cu o doza suplimentara de proteine din plan... Detalii »
Brand: Purya   Categorie: Superalimente Bio
Produse BIO. RAPUNZEL Quinoa Colorata ECO/BIO 250g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Amestec de cereale si seminte pentru paine. Ingrediente: Quinoa* seminte de floarea soarelui* in maro* susan* mac*. (* din agricultura ecologica). Mod de utilizare: se foloseste ca adaos in retetele pentru paine (recomandare - aproximativ 5... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Amestec colorat de 2 varietati de quinoa cereala din familia Chenopodiacees (asemenea spanacului) asimilata cu o cereala din punct de vedere al compozitiei nutritionale. Quinoa ofera un continut de proteine foarte bine echilibrate si este i... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Quinoa de la Davert provine de pe platourile muntilor Anzi, unde foarte putine plante reusesc sa creasca. - Se numara de secole printre alimentele cele mai importante pentru locuitorii din Anzi. - Legendele incasilor spun ca rez... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Cereale boabe. HERBAVIT Quinoa 200gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Produse BIO. SOLARIS BIO Quinoa Bio 500g... Detalii »
Brand: Solaris nbsp bio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produs cu preparare rapida este ideal pentru a pregati o supa sau desert.... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Quinoa alba Bio 500g BioFairProdus fara Gluten. Semintele de quinoa sunt bogate in proteine (12-18%) fiind o alternativa foarte sanatoasa pentru vegetarieni si vegani. Contine toti cei 8 aminoacizi esenttali minerale (calciu potasiu fier zi... Detalii »
Brand: Biofair   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Despre produs:Ideali de servit la micul dejun atat de copii cat si de adulti.Ingrediente: fulgi de quinoa*.*ingrediente din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g:Energie 1415kJ/338kcal Proteine 13.68g Carbohidrati 77.68g din care za... Detalii »
Brand: Amisa   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Ingrediente: quinoa alge wakame.Mod de preparare:-fierbeti 1 parte din amestec in 3 parti de apa (ca si orezul) timp de 20 de minute. Se poate adauga si in supe. Ingredientele provin din agricultura ecologica. Produs certificat organic. Gra... Detalii »
Brand: Algamar   Categorie: Alge Marine Bio
Quinoa face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa contin proteine mai bune decît cele din carne. În plus sunt o sursa extraordinara de calciu asimilat mai usor decît cel din lapte. Cereala din America de Sud cu v... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Originara din America de Sud, quinoa este bogata in proteine, contine toti cei 9 aminoacizi necesari bunei functionari a organismului si constituie o alternativa mult mai sanatoasa la consumul de orez rafinat. - Quinoa este o ce... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Originara din America de Sud, quinoa este bogata in proteine, contine toti cei 9 aminoacizi necesari bunei functionari a organismului si constituie o alternativa mult mai sanatoasa la consumul de orez rafinat. - Varianta de quin... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Boabe, Cereale si Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Acest amestec compus din quinoa alba, rosie si neagra convinge choar si prin optica cel putin interesanta. - Quinoa alba are un gust mai usor si neutru in timp ce quinoa rosie si neagra au o savoare de nuca. - Impreuna sunt o ba... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Semipreparate, Supa, TVA9, Video. Descriere - Quinoa-Cup se prepara in cateva minute si este astfel perfect ca si gustare intre mese, mai ales cand te afli la birou sau acasa si n-ai timp sa prepari ceva mai complicat. - Quinoa sanatoasa, caisele dulci si condimentele orien... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Semipreparate
Cereale boabe. SOIAPRODUKT Quinoa Alba 500g... Detalii »
Brand: Soiaprodukt   Categorie: Alimentare
Cereale boabe. SOLARIS Quinoa 200gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 64   1 - 20