Chia

  • Produse Supermarket Online:
  • 62   1 - 20
PROMO SOLARIS. Solaris seminte chia 100g punga solaris plant Antioxidant Colesterol Sistem imunitar Intretinerea colonului Mod de utilizare: Se adauga in cereale, iaurt, piureuri, sosuri, salate. Datorita gustului lor deloc pregnant, se amesteca atat cu a... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Semintele de chia sunt unele dintre alimentele cu cel mai valoros continut nutritional. Desi sunt destul de putin folosite in bucataria romaneasca si europeana semintele de chia ar trebui consumate zilnic intrucat au o concentratie mai mare... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Seminte
Despre brand: Dragon Superfoods produce si distribuie o gama larga de produse organice fiind reprezentata in peste 26 de tari de pe 3 continente. Compania a fost fondata in anul 2008 si are sediul principal in Bulgaria detinand de asemenea ... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Fara Gluten. Prezentare: 300g... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Alimentare
Chia este un aliment natural care se bucura de mii de ani de multa popularitate in special datorita proprietatilor sale energizante. Beneficii: - sursa de proteine; bogate in fibre; bogate in acizi grasi polinesaturati; bogate in acizi Omeg... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Seminte
PROMO SOLARIS. Solaris seminte chia 300g punga solaris plant Seminte de Chia (Salvia Hispanica) Proprietati Despre semintele de Chia: au de 30 ori mai multi antioxidanti decat afinele, de 6 ori mai mult calciu decat laptele integral, de 3 ori mai mult fie... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Promo Solaris
Seminte de chia 500g Dennree Beneficii: - sursa de proteine; bogate in fibre; bogate in acizi grasi polinesaturati; bogate in acizi Omega 3; continut de alfa - linolenic (ALA) contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului in s... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Seminte
Germenii din semințele Chia cu gustul lor subtil ca mazarea verde fina reprezinta o adevarata sursa de putere versatila in bucatarie recomandați la tartinabile supe şi salate proaspete. MOD DE PREPARARE: Nu necesita imbibare in apa! Timp... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Seminte Germinare Bio
Superalimente. Greutate: 150g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Superalimente. Greutate: 100gr... Detalii »
Brand: Adams Vision   Categorie: Alimentare
Superalimente. Greutate: 300g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. Greutate: 150g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Produse Plafar. URTEKRAM BIO SEMINTE CHIA 300G Semintele de chia sunt bogate in Omega 3 si fibre dietetice si mai ales sunt o buna sursa de proteine. Poate, nu intamplator este faptul ca,,chia'' este termen derivat din cuvantul mayas 'forta/tarie'. Gustul ... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
SEMINTE. SANO VITA SEMINTE DE CHIA 150G BUC SANO VITA Indicatii: Semintele de chia sunt bogate in proteine si acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6, care sprijina buna functionare a inimii, faciliteaza transportul oxigenului catre celule, tesutur... Detalii »
Brand: Sano Vita   Categorie: Alimente
Semintele Chia sunt folosite pentru a lua masa in prepararea de gustoase si bogate in minerale. Aceste plante mici de putere Chia susține corpul pentru ore in munca grea. Semințe de inalta calitate. Caracteristici speciale: Conținutul ri... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Seminte
Despre Diet Food Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speci... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Seminte
Nuci, Seminte. Greutate: 120G... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimentare
Semintele de chia sunt cultivate in tinuturile montane arse de soare din sudul Americii. Aceste micute seminte sunt pline de energie Omega3 fibre si proteine constituind de secole un ingredient nutritiv esential. Semintele erau foarte aprec... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Chia
Semintele de Chia erau aliment de baza in zona centrala a Mexicului. Sunt sursa bogata de Omega 3 antioxidanti si aminoacizi. Semintele de chia pot fi mancate crude sau preparate. Beneficiile semintelor de chia: ajuta corpul sa retina fluid... Detalii »
Brand: Nutrisslim   Categorie: Seminte
Semințele de Chia sunt vedete în materie de nutriție deoarece au o mulțime de beneficii pentru sănătate. Semințele de Chia conțin o cantitate impresionantă de fibre, de opt ori mai mult Omega 3 decât somonul, de 3 ori mai mulți a... Detalii »
Brand: Rawboost Smart Food   Categorie: Gourmet Si Vin
  • Produse Supermarket Online:
  • 62   1 - 20