Chia

  • Produse Supermarket Online:
  • 42   1 - 20
Superalimente. SOLARIS Seminte Chia 300gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Semintele chia (Salvia Hispanica) sunt nemaipomenite pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care nu reusesc sa se abtina de la consumul unor alimente mai putin sanatoase precum chipsurile sau gustarile dulci. Pretioasele seminte chi... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte
Nuci, Seminte. SONNENTOR Seminte De Chia Pentru Germinat BIO 120gr... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimentare
Superalimente. ADAMS VISION Seminte De Chia 250gr... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Alimentare
Superalimente. ADAMS VISION Seminte De Chia 100gr... Detalii »
Brand: Adams nbsp vision   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. CHARME Chia Seminte 300gr... Detalii »
Brand: Charme   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. SOLARIS Seminte De Chia 100gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. SANOVITA Seminte De Chia 150g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Antioxidanti si AntiAging, Diabet, Efort fizic, Imunitate, Mamica Bio, Memorie, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Suplimente Mamici, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Semintele de chia se cultiva in America Centrala si de Sud de mai mult de 5.000 de ani. - Chia este cunoscuta ca ingredient valoros in veachea bucatarie a mayasilor si a incasilor. - Cuvantul chia inseamna putere in limba mayasa... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Superalimente
Nuci, Seminte. NATURYA Chia Seminte Ecologice/Bio Plic 15g... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Alimentare
Fara Gluten. NATURYA Chia Seminte Ecologice/BIO 300g... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Alimentare
Produse BIO. DRAGON SUPERFOODS Chia Pudra Proteica Raw Eco/Bio 200gr... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Seminte Bio de Chia 420g Davert Semintele Chia sunt folosite pentru preparate gustoase si bogate in minerale. Caracteristici speciale:Continutul ridicat de proteine face Chia foarte interesant pentru bucataria vegetariana. Concentratia pute... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
400 seminte / gIngrediente: 100% chia ecoAnaliza microbiologica:- Salmonella- E.coli (bacteria ucigasa)Analiza fizico-chimica:-Germinabilitate: 95%-Puritate: 98%Recomandari utilizare:Chia se numara printre cele mai mucilaginoase seminte si ... Detalii »
Brand: Geo   Categorie: Seminte Germinare Bio
Despre brand:Dragon Superfoods produce si distribuie o gama larga de produse organice fiind reprezentata in peste 26 de tari de pe 3 continente. Compania a fost fondata in anul 2008 si are sediul principal in Bulgaria detinand de asemenea u... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Semintele de Chia erau aliment de baza in zona centrala a Mexicului. Sunt sursa bogata de Omega 3 antioxidanti si aminoacizi.Semintele de chia pot fi mancate crude sau preparate.Beneficiile semintelor de chia: ajuta corpul sa retina fluide ... Detalii »
Brand: Nutrisslim   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Produs natural raw certificate organic Ce sunt semintele de chia? Semintele de chia sunt unele dintre cele mai puternice functionale si cu un grad ridicat de nutrienti superalimente din lume! Semintele de chia reprezinta o sursa excelenta d... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Raw Vegan Bio
Semintele de Chia sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale de acizi grasi esentiali Omega3. Este o sursa excelenta de fibre sunt bogate in calciu vitamine mineraleproteine si in antioxidanti. Semintele chia au un gust neutru si miros ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Diabet, Efort fizic, Imunitate, Mamica Bio, Memorie, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Suplimente Mamici, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Semintele de chia provin de la planta numita Salvia Hispanica, originara din America de Sud si consumata de azteci si mayasi timp de secole. Pudra este obtinuta in urma presarii pentru obtinerea uleiului de chia. - Semintele de ... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
Antioxidanti si AntiAging, Diabet, Efort fizic, Imunitate, Mamica Bio, Memorie, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Suplimente Mamici, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Noi credem ca semintele de chia i-au ajutat pe azteci sa ridice faimoasele piramide! Tradus din limbajul maya, chia inseamna putere! - Sunt unul dintre cele mai puternice superalimente. - Reprezinta o sursa excelenta de nutrient... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 42   1 - 20