Canepa

  • Produse Supermarket Online:
  • 64   1 - 20
Ingrediente: Faina din seminte de canepa din seminte degresate. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Tara de origine: Germania. Bogata in vitamine si minerale. Indicata pentru sportivi.intrebuinţare: Recomandat pentru sosur... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Faina
Seminte decorticate Naturale sau Certificate ecologic. Seminte cu aspect ovoidal de culoare alb-galbuie cu irizatii verzui. Semintele de canepa sunt unul dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al semintelor de pi... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Aminoacizi Suplimente Sportivi
Proteina din canepa este usor asimilabila de organismul uman si poate inlocui cu succes sursele de proteina din carne si lactate. Fiind raw contine enzime vii viamine si minerale absortia fiind astfel substantial facilitata. Contine 50% pro... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Super Alimente Bio
Superalimente. Greutate: 100g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Produse Plafar. Canah seminte decorticate canepa 500g punga canah international Seminţele de canepă sunt unul dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al seminţelor de pin şi de floarea soarelui Sămanţa de canepă decorticat... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Produse Plafar
SEMINTE. Seminte decorticate de canepa Naturale sau Certificate Ecologic Seminte decorticate Naturale sau Certificate ecologic. Seminte cu aspect ovoidal, de culoare alb-galbuie cu irizatii verzui. Semintele de canepa sunt unul dintre cele mai nutri... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Alimente
Faina ecologica de canepa nu contine gluten si constituie o sursa bogata de substante nutritive datorita continutului ridicat de 29% proteina completa cu toti aminoacizii esentiali. Continutul de fibra al fainii de canepa este mai mare de 5... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Faina
FAINA. Faina canepa 300 g faina Naturala sau Certificata ecologic Faina de canepa este un aliment cu valori nutritionale deosebite care contine multe raspunsuri la problemele dietei tale zilnice Valori nutritive Valoare energetica/100 g205 Kcal/ 1... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Alimente
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Canah seminte decorticate canepa bio 500g punga canah international Seminţele de canepă sunt unul dintre cele mai nutritive alimente. Gustul lor este similar cu cel al seminţelor de pin şi de floarea soarelui Sămanţa de canepă decort... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Produse Plafar
DETOXIFIERE. CANAH ACTIVE COLON Este un supliment pe baza de fibre din semintele de canepa care curata colonul de toxinele acumulate si previne formarea de noi depuneri. Pentru probleme cronice de constipatie se recomanda zilnic o lingura de fibra intr-... Detalii »
Brand: Canah International   Categorie: Suplimente
O delicatesa care nu poate lipsi din bucataria unui vegetarian. Este compus din seminte de canepa decorticate (85%) si din ulei din seminte de canepa presat la rece. Fara aditivi sau conservanti. Produs certificat bio din agricultura ecolog... Detalii »
Brand: Carleys Organic Foods   Categorie: Raw Vegan Bio
Ingrediente: seminţe de Canepa nedecorticate. Seminţele de Canepa nedecorticate au un conţinut ridicat de proteine şi fibre. Ideal pentru vegetarieni sau in diete raw-vegan. Valori nutriţionale medii in 100g: Energie: 575 kcal/ 2407 kJ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Seminte
Nuci, Seminte. Greutate: 250g... Detalii »
Brand: Mer co   Categorie: Alimentare
Superalimente. Ambalaj: 500g... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Produse BIO. Ambalaj: 500g... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. Prezentare: 300g... Detalii »
Brand: Naturya   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. CANAH Seminte Decorticate De Canepa BIO 300gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Crude si Prajite, Nuci Seminte si Snacks, TVA9, Video. Descriere - Canepa este una din cele mai vechi plante de cultura. - Semintele de canepa sunt foarte bogate in elemente nutritive. - Aliment care ne aduce sanatate si vitalitate. - In cazul acesta ele sunt nedecorticate. Proprietati - Contin... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Imunitate, Pudre, Remedii BIO, Slabire, Sportivi BIO, Superalimente BIO, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - 100 de grame de pudra de canepa contine 50% proteine. - Proteina din canepa este foarte usor asimilata de organism si este alimentul perfect pentru cei care vor sa inlocuiasca proteina aminala. - Un alt ingredient pe care il con... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Superalimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 64   1 - 20