Canepa

  • Produse Supermarket Online:
  • 86   1 - 20
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 1kg... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 500gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 300gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Produse BIO. CANAH Seminte Decorticate De Canepa BIO 300gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. CANAH Seminte Decorticate De Canepa BIO 500gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Seminte decorticate de canepa Eco 1000g Canah 100% seminte decorticate de canepa provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten. Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omeg... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Nuci, Seminte. HERBAVIT Seminte De Canepa Decorticate 100g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. HERBAVIT Pudra Proteica De Canepa 100g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Seminte decorticate de canepa Eco 100g Canah 100% seminte decorticate de canepa provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten. Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omega... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Alimente BIO, Crude si Prajite, Nuci Seminte si Snacks, Seminte, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Desi semintele decorticate de canepa sunt mai populare, beneficiile consumului de seminte de canepa intregi sunt mai mari deoarece coaja este plina de fibre, proprietate care ajuta la curatarea colonului. - Semintele de canepa, ... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimente BIO, Crude si Prajite, Nuci Seminte si Snacks, TVA9, Video. Descriere - Canepa este una din cele mai vechi plante de cultura. - Semintele de canepa sunt foarte bogate in elemente nutritive. - Aliment care ne aduce sanatate si vitalitate. - In cazul acesta ele sunt nedecorticate. Proprietati - Contin... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Semintele se pot consuma ca atare cate 2 linguri (aprox. 30g) in fiecare zi sau pot fi folosite in diverse retete.... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte
Ingrediente: faina din seminte de canepa.Faina este obtinuta din seminte de cânepa dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut ridicat de proteine si fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan.Se poate ut... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Alimente BIO, Biscuiti, Dulciuri, Fara gluten, Fara zahar, Produse de post, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Biscuite cu seminte de canepa si cacao, un rasfat din ovaz fara gluten, bogat in fibre alimentare. - Gustare dulce datorita nectarului din flori de cocos, aromata si hranitoare. - Perfecta pentru pauzele de la birou sau de la sc... Detalii »
Brand: Kookie Cat   Categorie: Dulciuri
Nuci, Seminte. HERBAVIT Seminte De Canepa Nedecorticate 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Despre brand:Dragon Superfoods produce si distribuie o gama larga de produse organice fiind reprezentata in peste 26 de tari de pe 3 continente. Compania a fost fondata in anul 2008 si are sediul principal in Bulgaria detinand de asemenea u... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Antioxidanti si AntiAging, Cai respiratorii, Drenaj si detoxifiere, Efort fizic, Imunitate, Inima si Circulatie Sangvina, Raceala si Gripa, Remedii BIO, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, TVA9, Video. Descriere - Plusul de energie de care aveti nevoie in fiecare zi se afla in acest mix de canepa, cacao si maca. - Combinatia de canepa, maca si cacao este una excelenta pentru toti cei care isi doresc energie pe tot parcursul zilei, un apor... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Superalimente
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Faina integrala de canepa este obtinuta prin macinarea la rece a turtei de canepa. - Este o faina bogata in proteine, aminoacizi, fibre, si nu contine gluten. - Faina de canepa contine acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3 in... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Nuci, Seminte. HERBAVIT Seminte De Canepa Decorticate 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Pudra proteica de Canepa 500g Canah Proteina naturala de canepa Conventionala 100% Pudra proteica din seminte de canepa obtinute prin presare si macinare la rece. Proteina de canepa este una dintre putinele vegetale complete (50%) ce includ... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Pudre Din Seminte Si Samburi
  • Produse Supermarket Online:
  • 86   1 - 20