Canepa

  • Produse Supermarket Online:
  • 62   1 - 20
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 1kg... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Produse BIO. CANAH Seminte Decorticate De Canepa BIO 300gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Alimente BIO, Crude si Prajite, Nuci Seminte si Snacks, Seminte, Superalimente BIO, TVA9, Video. Descriere - Desi semintele decorticate de canepa sunt mai populare, beneficiile consumului de seminte de canepa intregi sunt mai mari deoarece coaja este plina de fibre, proprietate care ajuta la curatarea colonului. - Semintele de canepa, ... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Seminte decorticate de canepa Eco 100g Canah 100% seminte decorticate de canepa provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten. Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omega... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Superalimente. HERBAVIT Pudra Proteica De Canepa 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Nuci, Seminte. HERBAVIT Pudra Proteica De Canepa 100g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Produse Vegane. ADNATURA Canepa Seminte Nedecorticate 200gr... Detalii »
Brand: Adnatura   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. CANAH Pudra Proteica De Canepa Ecologica 500gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 500gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Produse BIO. CANAH Seminte Decorticate De Canepa BIO 500gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Superalimente. CANAH Seminte Decorticate De Canepa 300gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Seminte decorticate de canepa Eco 1000g Canah 100% seminte decorticate de canepa provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten. Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omeg... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Ingrediente: 100% seminte de cânepa întregi. Toate ingredientele sunt certificate organic. Semintele de cânepa sunt o bogata sursa de fibre dietetice si proteine.Semintele de cânepa pot fi folosite ca atare în ... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte Bio
Despre brand:Dragon Superfoods produce si distribuie o gama larga de produse organice fiind reprezentata in peste 26 de tari de pe 3 continente. Compania a fost fondata in anul 2008 si are sediul principal in Bulgaria detinand de asemenea u... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Super Alimente Bio
Pudra proteica de Canepa 500g Canah Proteina naturala de canepa Conventionala 100% Pudra proteica din seminte de canepa obtinute prin presare si macinare la rece. Proteina de canepa este una dintre putinele vegetale complete (50%) ce includ... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Pudre Din Seminte Si Samburi
Ingrediente: faina din seminte de canepa.Faina este obtinuta din seminte de cânepa dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut ridicat de proteine si fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan.Se poate ut... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase
Seminte decorticate de canepa 1000g Canah 100% seminte decorticate de canepa. Produs fara Gluten Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omega 6 si Omega 3 (3:1). Cu un continut ridi... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte
Alimente BIO, Crude si Prajite, Nuci Seminte si Snacks, TVA9, Video. Descriere - Canepa este una din cele mai vechi plante de cultura. - Semintele de canepa sunt foarte bogate in elemente nutritive. - Aliment care ne aduce sanatate si vitalitate. - In cazul acesta ele sunt nedecorticate. Proprietati - Contin... Detalii »
Brand: Davert   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimente BIO, Biscuiti, Dulciuri, Fara gluten, Fara zahar, Produse de post, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Biscuite cu seminte de canepa si cacao, un rasfat din ovaz fara gluten, bogat in fibre alimentare. - Gustare dulce datorita nectarului din flori de cocos, aromata si hranitoare. - Perfecta pentru pauzele de la birou sau de la sc... Detalii »
Brand: Kookie Cat   Categorie: Dulciuri
Nuci, Seminte. HERBAVIT Seminte De Canepa Decorticate 250g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 62   1 - 20