Matcha

  • Produse Supermarket Online:
  • 9   1 - 9
Pudra de Matcha BIOIngrediente: Matcha din culturi certificate ecologicEste ideala ca baza pentru piureuri. Se recomanda o cantitate de 1-2 lingurite amestecate cu apa sau piure de fructe. Valori nutritionale pentru 100g: Energie 1089 kJ / ... Detalii »
Brand: Lebepur   Categorie: Super Alimente Bio
Despre Diet Food Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speci... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Vrac
Superalimente. OBIO Matcha (Ceai Verde) Eco/Bio 60g... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Oamenii de stiinta au confirmat prin studiile lor ca un pahar de ceai matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutritionala si continut de antioxidanti. - Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin ma... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Produse Plafar. BIO MATCHA PULBERE JAPONEZA- PREMIUM GRADE  40 G CLEARSPRING Matcha este o pulbere de ceai verde, fin macinata, obtinuta din frunze de ceai verde japonez de calitate superioara. Aceasta provine din regiunea Uji, langa Kyoto, renumita pentr... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. BIO CEAI GINSENG MATCHA GREEN 20 DZ PUKKA Certificat FairWild. Amestec de ceai organic, din frunze intregi de ceai verde, ginseng rosu si pulbere de matcha. Matcha Pukka este recoltata de pe insula vulcanica Jeju Do, din Coreea de Sud. Ince... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. BIO CEAI CLEAN GREEN MATCHA 20 DZ PUKKA Certificat FairTrade. Un ceai organic, puternic detoxifiant, care contine frunze intregi de ceai verde cu lamai intregi siciliene si fenicul dulce cu adaos de 2% pulbere de Matcha.  Se diferentiaza d... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Fulgi, Musli. Greutate: 400g... Detalii »
Brand: Allos   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 9   1 - 9