Matcha

  • Produse Supermarket Online:
  • 12   1 - 12
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Bila energizanta cu ciocolata si ceai matcha, imbogatita cu ingrediente probiotice. - Contine pudra de ceai verde matcha, pentru revitalizarea intregului organism si delicosii fulgi de ciocolata raw. - Nu contine gluten. Proprie... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Superalimente. OBIO Matcha (Ceai Verde) Eco/Bio 60g... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Alimentare
Alimente BIO, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, TVA9, Video. Descriere - Ceaiul verde matcha cu lamaie de la Yogi Tea uneste ierbologia ayurvedica cu artizanatul budist-al ceaiului verde. - Blaturi fine tencha de ceai verde, ferite de lumina soarelui in ultimele saptamani inainte de recoltare, au fos... Detalii »
Brand: Yogi Tea   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Matcha este o pudra cu o culoarea vibranta si numeroase beneficii pentru sanatate. - Poate inlocui cu succes cafeaua zilnica, fiind bogat in antioxidanti si cafeina care se elibereaza pe parcursul a mai multor ore. - Numeroasele... Detalii »
Brand: Lebepur   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Matcha este pulbere de ceai verde cu o culoarea vibranta si numeroase beneficii pentru sanatate. - Poate inlocui cu succes cafeaua zilnica, fiind bogat in antioxidanti si cafeina care se elibereaza pe parcursul a mai multor ore.... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Despre Diet Food Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speci... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Ceaiuri Bio
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Oamenii de stiinta au confirmat prin studiile lor ca un pahar de ceai matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutritionala si continut de antioxidanti. - Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin ma... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Ceaiuri doze. PUKKA Ceai de Matcha si Ginseng Eco/BIO 20dz... Detalii »
Brand: Pukka   Categorie: Ceaiuri
Fulgi, Musli. ALLOS Terci cu Amarant si Matcha Ecologic/Bio 400g... Detalii »
Brand: Allos   Categorie: Alimentare
Ciocolata functionala matcha tea 25g Uimitoare ciocolata alba fara adaos de zahar, bogata in fibre si cu ceai verde Matcha. Matcha este un ceai verde japonez, care are efect antioxidant puternic si da o aroma unica de ciocolata. Productie m... Detalii »
Categorie: Alimente
Set 12 Sticle Apa de Nuca de Cocos cu Ceai Matcha 200ml Jeeva Beneficii:  Hidratare SUPREMA; SURSA DE POTASIU, contribuie la buna functionare a muschilor; CULESE MANUAL numai din SRI LANKA (SINGURUL LOC unde se gaseste acest SOI UNIC de ... Detalii »
Categorie: Bauturi Naturale
Apa de Nuca de Cocos cu Ceai Matcha 200ml Jeeva Beneficii:  Hidratare SUPREMA; SURSA DE POTASIU, contribuie la buna functionare a muschilor; CULESE MANUAL numai din SRI LANKA (SINGURUL LOC unde se gaseste acest SOI UNIC de nuca de cocos ... Detalii »
Categorie: Bauturi Naturale
  • Produse Supermarket Online:
  • 12   1 - 12