Matcha

  • Produse Supermarket Online:
  • 13   1 - 13
Produse Plafar. BIO CEAI GINSENG MATCHA GREEN 20 DZ PUKKA Certificat FairWild. Amestec de ceai organic, din frunze intregi de ceai verde, ginseng rosu si pulbere de matcha. Matcha Pukka este recoltata de pe insula vulcanica Jeju Do, din Coreea de Sud. Ince... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Bila energizanta cu ciocolata si ceai matcha, imbogatita cu ingrediente probiotice. - Contine pudra de ceai verde matcha, pentru revitalizarea intregului organism si delicosii fulgi de ciocolata raw. - Nu contine gluten. Proprie... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Matcha este o pudra cu o culoarea vibranta si numeroase beneficii pentru sanatate. - Poate inlocui cu succes cafeaua zilnica, fiind bogat in antioxidanti si cafeina care se elibereaza pe parcursul a mai multor ore. - Numeroasele... Detalii »
Brand: Lebepur   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Matcha este pulbere de ceai verde cu o culoarea vibranta si numeroase beneficii pentru sanatate. - Poate inlocui cu succes cafeaua zilnica, fiind bogat in antioxidanti si cafeina care se elibereaza pe parcursul a mai multor ore.... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Ceaiuri doze. PUKKA Ceai de Matcha si Ginseng Eco/BIO 20dz... Detalii »
Brand: Pukka   Categorie: Ceaiuri
Fulgi, Musli. ALLOS Terci cu Amarant si Matcha Ecologic/Bio 400g... Detalii »
Brand: Allos   Categorie: Alimentare
Superalimente. OBIO Matcha (Ceai Verde) Eco/Bio 60g... Detalii »
Brand: Obio   Categorie: Alimentare
Despre Diet Food Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speci... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Ceaiuri Bio
Alimente BIO, Antioxidanti si AntiAging, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, Drenaj si detoxifiere, Inima si Circulatie Sangvina, Remedii BIO, Slabire, Superalimente BIO, Tonus si Vitalitate, Tranzit si Digestie, TVA9, Video. Descriere - Oamenii de stiinta au confirmat prin studiile lor ca un pahar de ceai matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutritionala si continut de antioxidanti. - Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin ma... Detalii »
Brand: Diet Food   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Alimente BIO, Ceai, Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori, TVA9, Video. Descriere - Ceaiul verde matcha cu lamaie de la Yogi Tea uneste ierbologia ayurvedica cu artizanatul budist-al ceaiului verde. - Blaturi fine tencha de ceai verde, ferite de lumina soarelui in ultimele saptamani inainte de recoltare, au fos... Detalii »
Brand: Yogi Tea   Categorie: Ceai Cafea Cacao Si Inlocuitori
Produse Plafar. BIO MATCHA PULBERE JAPONEZA- PREMIUM GRADE  40 G CLEARSPRING Matcha este o pulbere de ceai verde, fin macinata, obtinuta din frunze de ceai verde japonez de calitate superioara. Aceasta provine din regiunea Uji, langa Kyoto, renumita pentr... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. BIO CEAI CLEAN GREEN MATCHA 20 DZ PUKKA Certificat FairTrade. Un ceai organic, puternic detoxifiant, care contine frunze intregi de ceai verde cu lamai intregi siciliene si fenicul dulce cu adaos de 2% pulbere de Matcha.  Se diferentiaza d... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
  • Produse Supermarket Online:
  • 13   1 - 13