Batoane

  • Produse Supermarket Online:
  • 158   1 - 20
Batoane Proteice. CANAH Baton Din Seminte De Canepa, Visine si Dude Ecologic/Bio 48gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Batoane Proteice. CANAH Baton Din Seminte De Canepa, Vanilie si Susan Ecologic/Bio 48gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Batoane Proteice. CANAH Baton Din Seminte De Canepa si Merisoare Ecologic/Bio 48gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Alimentare
Scortisoara este un arbore originar din Sri Lanka si din sudul Indiei. Scoarta are un parfum special este recoltata partea exterioara a scoartei miezul si partea interioara. Sunt decojite apoi se lasa sa se usuce complet. Scortisoara are un... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Baton bio cu cereale si ciocolata delicios si sanatos. O gustare sanatoasa care iti va oferi energia de care ai nevoie pe parcursul unei zile agitate.... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Batoane Proteice. BEOND Baton cu Baobab si Ananas Ecologic/Bio 35g... Detalii »
Brand: Beond   Categorie: Alimentare
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Batoane, Batoane Bebe, Bebe BIO, Copii BIO, Dulciuri, Dulciuri Bebe, TVA9, Video. Descriere - Baton gustos din cereale organice, imbogatit si indulcit cu mere si banane. - Este potrivit de la varsta de 12 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul apreciaza gusturile. - Alimentele Organix Goodies sunt preparate din ce... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Fara Gluten. ROO'BAR Baton Roobar Cu Maca Si Merisor Raw Eco/Bio 30gr... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Alimentare
Ideale pentru consumatorii cu intoleranta la gluten sau care sufera de boala celiacaDe asemenea ideale si pentru cei care sufera de alte intolerante sau alergii alimentare cum ar fi la lapte alune oua si/sau soiaPotrivite pentru dieta Koshe... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Baton bio cu seminte de canepa si cacao 48g Canah Batoanele Canah sunt o combinatie creativa intre seminte de canepa si fructe uscate toate certificate ecologic. Sunt o gustare aflata intr-un balans perfect intre sanatate savoare si energie... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Dulciuri Bio
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara gluten, NOU, Produse de post, Raw, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - Cand cineva este ingrijorat, anxios, mananca un baton Vata si va simti relaxarea. - Batoanele Quin Bite sunt realizate in conformitate cu traditia Ayurvedica. - Contin intre 6 si 8 ingrediente benefice pentru organism. Proprieta... Detalii »
Brand: Quin Bite   Categorie: Dulciuri
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Batoane, Batoane Bebe, Bebe BIO, Copii BIO, Dulciuri, Dulciuri Bebe, TVA9, Video. Descriere - Baton gustos, din cereale organice, imbogatit si indulcit cu morcovi si mere. - Este potrivit de la varsta de 12 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul apreciaza gusturile. - Alimentele Organix Goodies sunt preparate din ... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Alimentatie Bebe, Alimentatie Copii, Alimente BIO, Batoane, Batoane Bebe, Bebe BIO, Copii BIO, Dulciuri, Dulciuri Bebe, TVA9, Video. Descriere - Baton gustos din cereale organice cu mere si portocale. - Este potrivit de la varsta de 12 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul apreciaza gusturile. - Alimentele Organix Goodies sunt preparate din cele mai bune ingredie... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Fara Gluten. ROO'BAR Baton Roobar Cacao Miez + Migdale Raw Eco/Bio 30gr... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Alimentare
Produse BIO. CANAH Baton Din Seminte De Canepa Cu Smochine Ecologic/Bio 42gr... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Baton de ovaz cu smochine si seminte de in FARA GLUTEN si ZAHAR... Detalii »
Brand: Doves Farm   Categorie: Dulciuri Bio
Goodies – Baton ecologic din ovaz integral cu morcov si mere Continut net: 30 g Potrivit de la varsta de 12 luni cand copilul apreciaza gustarile. Contine numai zaharuri naturale. Potrivit si pentru vegetarieni. Fara adaos de sare zah... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Mancare Bio Pentru Bebelusi
Baton bio cu seminte de canepa vanilie si susan 48g CanahBatoanele Canah sunt o combinatie creativa intre seminte de canepa si fructe uscate toate certificate ecologic. Sunt o gustare aflata intr-un balans perfect intre sanatate savoare si ... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Dulciuri Bio
Baton bio cu seminte de canepa si merisoare 48g CanahBatoanele Canah sunt o combinatie creativa intre seminte de canepa si fructe uscate toate certificate ecologic. Sunt o gustare aflata intr-un balans perfect intre sanatate savoare si ener... Detalii »
Brand: Canah   Categorie: Dulciuri Bio
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Fara amidon, Fara lactoza, Fara zahar, Raw, Sportivi BIO, TVA9, Vegan, Video. Descriere - O minune raw, cu mar si scortisoara, preparata atent la temperaturi mai mici de 42 de grade Celsius. - Este singurul baton alimentar din ratia individuala a Fortelor Armate Daneze. - Intregul concept al gamei Rawbite este condus... Detalii »
Brand: Raw bite   Categorie: Dulciuri
  • Produse Supermarket Online:
  • 158   1 - 20