Rondele

  • Produse Supermarket Online:
  • 36   1 - 20
Fara ulei si grasimi puteti gati imediat la microunde, cartofi crocanti, rondele. Se pun doar felii in fantele suportului si gata. Puteti sa adaugati sare. Setul cuprinde suportul si un capac. Se spala la masina. Dim. ¸ cm 22 x h 6,5... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Rondele adezive puf si arici PRYM Rondele velcro cu adeziv pe partea inferioara, cu diametrul de 2cm. Setul contine 8 perechi de rondele velcro. Acest produs poate fi achizitionat si din magazinul nostru virtual de pe Calea Grivitei nr.27,... Detalii »
Brand: Prym   Categorie: Capse Nasturi Inchideri
Gustari, Saratele. SANOVITA Rondele Din Grau Cu Glazura De Cacao 75g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Produse bio obtinute prin expandarea la cald a boabelor de orez. Multumita acestei metode de productie caracteristicile nutritionale sunt pastrate rezultatul fiind un produs usor si gustos. Produsele bio din gama Rice & Rice sunt produs... Detalii »
Brand: Probios   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Alimente BIO, Nuci Seminte si Snacks, Snacks, TVA9, Video. Descriere - Rondelele din orez expandat cu hrisca, mei si grau spelta sunt o gustare sanatoasa. - Poate fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru oricine, in orice moment al zilei. - Ore... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimente BIO, Nuci Seminte si Snacks, Snacks, TVA9, Video. Descriere - Rondelele din orez expandat cu hrisca sunt o gustare sanatoasa si usoara, care nu contine gluten. - Poate fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru oricine, in orice moment a... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimentatie Bebe, Bebe BIO, Snacks Bebe, TVA9, Video. Descriere - Rondelele ecologice din orez expandat sunt realizate cu suc de banane si mere. - Sunt potrivite de la varsta de 7 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul poate manca singur. - Fara gluten si grau. - Alimentele Organix Good... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Gustari, Saratele. SANOVITA Rondele din Orez cu Glazura Alba 75g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Gustari, Saratele. SANOVITA Rondele din Orez cu Glazura de Cacao 75g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
Gustari, Saratele. SOLARIS Rondele Din Grau Expandat 80g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Rondelele din orez expandat sunt produse din orez cu un timp de coacere redus conservand astfel elementele pretioase continute in orez. Crocante si delicioase pot fi consumate in orice moment al zilei acasa la birou sau in calatorii. Se pot... Detalii »
Brand: Bio All Green   Categorie: Cereale Integrale Bio Si Produse Din Cereale
Rondele BIO din orez expandat cu sare fara gluten 100g Dennree Ingrediente: Orez integral* susan*(1%) sare de mare (03%).* provin din agricultura ecologica.Vafele bio din orez expandat cu sare de mare ofera o savoare pura. Vafele din orez e... Detalii »
Brand: Dennree   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Desert crocant apetisant si sanatos. Contin vitamine si minerale fiind energizante si remineralizante pentru întregul organism.... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Cereale Integrale Si Produse Din Cereale
Alimente BIO, Nuci Seminte si Snacks, Snacks, TVA9, Video. Descriere - Rondelele din orez expandat cu susan sunt o gustare sanatoasa si usoara, care nu contine gluten. - Poate fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru oricine, in orice moment al... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimente BIO, Cereale mic dejun, Cereale si Leguminoase, Fara sare, Nuci Seminte si Snacks, Snacks, TVA9, Video. Descriere - Rondelele de orez integral expandat ofera o sursa sanatoasa de energie, datorita orezului care are in compozitia sa o mare varietate de vitamine, proteine, carbohidrati, grasimi si fibre. - Ele pot inlocui cu succes consumul de ... Detalii »
Brand: Green Organics   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimente BIO, Fara sare, Nuci Seminte si Snacks, Snacks, TVA9, Video. Descriere - Rondelele din orez expandat sunt o gustare sanatoasa, usoara, care nu contine gluten. - Poate fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru oricine, in orice moment al zilei. - O... Detalii »
Brand: La Finestra Sul Cielo   Categorie: Nuci Seminte Si Snacks
Alimentatie Bebe, Bebe BIO, Snacks Bebe, TVA9, Video. Descriere - Rondelele ecologice din orez expandat sunt preparate cu suc de morcovi si rosii. - Sunt potrivite de la varsta de 7 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul poate manca singur. - Fara gluten si grau. - Alimentele Organix Go... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Alimentatie Bebe, Bebe BIO, Snacks Bebe, TVA9, Video. Descriere - Rondelele ecologice din orez expandat sunt preparate si indulcite cu suc de mere. - Sunt potrivite de la varsta de 7 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul poate manca singur. - Fara gluten si grau. - Alimentele Organix G... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Alimentatie Bebe, Bebe BIO, Snacks Bebe, TVA9, Video. Descriere - Rondelele ecologice din orez expandat sunt preparate cu suc de cirese si indulcite cu suc natural de mere. - Sunt potrivite de la varsta de 7 luni (etapa 2 de diversificare), cand copilul poate manca singur. - Fara gluten si gra... Detalii »
Brand: Organix   Categorie: Alimentatie Bebe
Dulciuri, Indulcitori. SANOVITA Rondele Din Grau Cu Glazura De Iaurt 75g... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 36   1 - 20