Turmeric

  • Produse Supermarket Online:
  • 32   1 - 20
Curcuma poate fi folosita in tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie balonare dispepsie. Aceasta planta poate fi benefica de asemenea persoanelor care sufera de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasa. Datorita capa... Detalii »
Brand: Vitaking   Categorie: Gastrice Digestie
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Turmericul (Curcuma longa), cunoscut si sub numele de curcuma, este o planta de origine asiatica. - Curcuma este cel mai important ingredient din amestecul aromat curry. - Radacinile acestei plante au gust aromat, iute si culoar... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente Si Esente
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Adams Vision   Categorie: Produse Plafar
AROMAT. TURMENIC MACINAT Acesta planta poate fi adaugata la preparate din legume, sosuri si salate. Turmericul are un gust usor amarui, asemanator ghimbirului. Folosit frecvent la condimentarea mancarurilor, turmericul impiedica formarea gazelor in... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Despre produs: Praful de curcuma (turmeric) se utilizeaza ca ingredient de baza in bucataria asiatica ca si condiment (ingredient esential al preparatelor de curry) sau colorant alimentar. In medicina Ayurvedica este folosit ca antiseptic a... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente
Turmeric pulbere are o aroma minunata lemnoasa si este ideala pentru a aroma Dals legume carne carne de pasare si preparate din fructe de mare. Turmeric pulbere este utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie si este u... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Condimente, Sare. Greutate: 70g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Produse BIO. Greutate: 40g... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Produse BIO. SOLARIS BIO Condiment-Turmeric Macinat BIO 40g... Detalii »
Brand: Solaris Bio   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
AROMAT. Turmeric macinat Purtator de noroc, avand culoarea galbena intensa, foarte aromat. O traire fascinata intr-o noapte Orientala. Sfat: se prajeste in ulei pana ce spumeaza si doar atunci se adauga restul ingredientelor. Ingrediente: 100% turm... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimente
Produse Plafar. URTEKRAM BIO CONDIMENT TURMERIC 25 G Turmericul este cunoscut si sub numele de curcuma. Are o culoare galben intens si este folosit des in bucataria asiatica. Ingrediente: turmeric macinat. ingrediente provenite din agricultura ecologica ce... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
Produse BIO. Greutate: 40g... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Descriere: purtator de noroc avand culoarea galbena intensa foarte aromat. O traire fascinata intr-o noapte Orientala. Sfat: se prajeşte in ulei pana ce spumeaza şi doar atunci se adauga restul ingredientelor. Ingrediente: 100% turmericVa... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente
Turmericul este un condiment important in India care produce aproape intreaga recolta a globului si consuma 80% din ea. Cele mai mari cantitati se pot gasi in lintea fiarta sau in cartofi. Mai mult apare si in feluri cu orez (pullao) desi o... Detalii »
Brand: Longevita   Categorie: Condimente
Purtator de noroc avand culoarea galbena intensa foarte aromat. O traire fascinata intr-o noapte Orientala. Sfat: se prajeşte in ulei pana ce spumeaza şi doar atunci se adauga restul ingredientelor. Ingrediente: 100% turmericAmbalaj: 40g ... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente
Capsule, Comprimate. Greutate: 60cps... Detalii »
Brand: Vitaking   Categorie: Suplimente
Curcuma (Turmeric) pulbere are o aroma minunata lemnoasa si este ideala pentru a aroma Dals legume carne carne de pasare si preparate din fructe de mare. Curcuma pulbere este utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Superalimente. SONNENTOR Latte Turmeric Cu Ghimbir Eco/Bio 60g... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimentare
Superalimente. Greutate: 60g... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimentare
Condimente, Sare. Ambalaj: 40g... Detalii »
Brand: Mer co   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 32   1 - 20