Sofran

  • Produse Supermarket Online:
  • 8   1 - 8
Este cel mai scump condiment din lume. Şofranul este originar din Asia astazi este cultivat din vestul Mediteranei pana in India.in Europa a ajuns prin secolul 8. Astazi in Spania se produce cel mai bun Şofran din lume. Şofranul pur este... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Produse Plafar. BIO CONDIMENT SOFRAN 0.5 G STEENBERGS Fara gluten. Vegan. Fairtrade. Aproximativ 85% din productia de sofran la nivel mondial, provine din Iran. Acest produs este originar din regiunea Torbat, Iran. Este recoltat manual, de catre ferme fami... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Ingrediente: 100% sofran pur Ţara de provenienţa: Spania Este cel mai scump condiment din lume. Şofranul este originar din Asia astazi este cultivat din vestul Mediteranei pana in India.in Europa a ajuns prin secolul 8. Astazi in Spania ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Cel mai scump condiment de lux la preţul aurului. Şofranul ofera atat culoare dar mai ales o aroma unica bucatelor. Ingrediente: 100% şofran... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente
Produse BIO. Greutate: 0.5g... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
AROMAT. Sofran Cel mai scump condiment, la pretul aurului. Sfat: firele se maruntesc pentru o aroma mai placuta. Ingrediente: 100% sofran.... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimente
Cel mai scump condiment la preţul aurului. Sfat: firele se marunţesc pentru o aroma mai placutIngrediente: 100% şofranAmbalaj: 05g Valabilitate: 2 ani... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente
Condimente, Sare. Greutate: 0.5g... Detalii »
Brand: Mer co   Categorie: Alimentare
  • Produse Supermarket Online:
  • 8   1 - 8