Sofran

  • Produse Supermarket Online:
  • 7   1 - 7
Produse Plafar. BIO CONDIMENT SOFRAN 0.5 G STEENBERGS Fara gluten. Vegan. Fairtrade. Aproximativ 85% din productia de sofran la nivel mondial, provine din Iran. Acest produs este originar din regiunea Torbat, Iran. Este recoltat manual, de catre ferme fami... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
AROMAT. Sofran Cel mai scump condiment, la pretul aurului. Sfat: firele se maruntesc pentru o aroma mai placuta. Ingrediente: 100% sofran.... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Alimente
Condimente, Sare. HERBAVIT Sofran Pur 0.5g... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Condimente, Sare. HERBAVIT Sofran Pur 1gr... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimentare
Cel mai scump condiment la pretul aurului. Sfat: firele se maruntesc pentru o aroma mai placutIngrediente:100% sofranAmbalaj: 05g Valabilitate: 2 ani... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Ingrediente: 100% sofran pur Ţara de provenienta: Spania Este cel mai scump condiment din lume. Şofranul este originar din Asia astazi este cultivat din vestul Mediteranei pâna în India.În Europa a ajuns prin secolul 8. ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Este cel mai scump condiment din lume. Şofranul este originar din Asia astazi este cultivat din vestul Mediteranei pâna în India.În Europa a ajuns prin secolul 8. Astazi în Spania se produce cel mai bun Şofran din ... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
  • Produse Supermarket Online:
  • 7   1 - 7