Ghimbir

  • Produse Supermarket Online:
  • 23   1 - 20
Desi este considerat radacina ghimbirul este de fapt un rizom aducand nenumarate beneficii organismului neutralizand toxinele. Avand un gust revigorant acesta reduce durerile abdominale faciliteaza digestia stimuleaza memoria si fertilitate... Detalii »
Brand: Sanovita   Categorie: Fructe Uscate
IUTE. GHIMBIR Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri principale, pana la deserturi si bauturi. Este un foarte bun stimulent stomahic, cu actiune benefica a... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimente
Ghimbirul are aproape 500 de compuşi identificaţi mulţi cu activitaţi biologice cunoscute actionind in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Fiecare compus are un anume efect fie influenţind o anumita enzima s... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente
Va ajuta sa calatoriţi in jurul lumii din bucatarie. Fiind cel mai multifuncţional condiment şi astazi este o provocare pentru fanii gatitului. Sfat: cu cat mai mult se fierbe cu atat devine mai iute. Ghimbirul conţine gingerol a princi... Detalii »
Brand: Sonnentor   Categorie: Condimente
Produse Plafar. URTEKRAM BIO GHIMBIR 24G Ghimbirul este un condiment aromat, cu un gust usor picant. Se poate adauga in limonade sau in preparatele asiatice. Ingrediente: ghimbir macinat. ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. A se pa... Detalii »
Brand: Urtekram   Categorie: Produse Plafar
Ingrediente: ghimbir zahar dioxid de sulf. Ţara de origine: Thailanda... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Fructe Uscate Si Seminte
Ghimbirul este o alternativa convenabila la ghimbirul proaspat. Se poate adauga la diferite mancaruri cu alte mirodenii uscate ca aroma aditionala. Actioneaza si ca un agent de ingrosare.... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Condimente
Alimente BIO, Batoane, Batoane Sportivi, Dulciuri, Raw, Sportivi BIO, TVA9, Video. Descriere - Oricand simtiti nevoia de ceva hranitor si dulce, batonul raw cu baobab si ghimbir de la Roobar este alegerea cea mai buna! - Metoda de preparare a batonului nu depaseste temperatura de 42 de grade Celsius, ceea ce garanteaza pa... Detalii »
Brand: Roobar   Categorie: Dulciuri
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Pentru informatii despre produs contactati un consultant in vanzari www.plafar.net... Detalii »
Brand: Suma   Categorie: Produse Plafar
Produse Plafar. Sano vita ghimbir confiat 100gr punga sano vita Nenumarate leacuri traditionale si moderne folosesc binefacerile rizomilor de ghimbir deoarece acestia combat febra, durerile si greata. In plus, ghimbirul stimuleaza circulatia sangelui, acti... Detalii »
Brand: Sano Vita   Categorie: Produse Plafar
Reduce inflamația spasmele colesterolul fluidizeaza sangele calmeaza tusea revigoreaza funcția sexuala. Mod de utilizare: - pulvis: 1/4 lingurila ghimbir se ia cu apa plata in caz de greața voma tulburari digestive- infuzie: 1/2 linguri... Detalii »
Brand: Favisan   Categorie: Afectiuni Sistem Circulator
Caracteristici: Ghimbirul are proprietati tonice revitalizante afrodisiace. Utilizare: Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri in combinatii cu crema sau cereale sal... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Condimente
Pentru asezonarea tocăniţelor, a cărnii de pui şi miel , a peştelui şi fructelor de mare, pentru mâncãruri tradiţionale chinezeşti.Ambalat in cutie metalica cu capac.... Detalii »
Brand: Fuchs   Categorie: Condimente Simple
Condimente, Sare. SOLARIS Condiment- Ghimbir Uscat 50gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Gustari, Saratele. Greutate: 100gr... Detalii »
Brand: Mer co   Categorie: Alimentare
Gripa si Raceala. Ambalaj: 100g... Detalii »
Brand: Mer co   Categorie: Remedii
Alimente BIO, Condimente, Condimente si Esente, TVA9, Video. Descriere - Ghimbirul este folosit in multe feluri de preparate, de la sosuri, supe si feluri principale, pana la deserturi si bauturi. - Are o savoare aparte, este foarte aromat, patrunzator si picant. - Are multiple beneficii pentru sanat... Detalii »
Brand: Essential   Categorie: Condimente Si Esente
Dupa recoltare ghimbirul chinezesc este spalat triat si decojit. Dupa ce este pregatit este trecut prin zahar pana se ajunge la un nivel Brix de 70 a 72 °. Este apoi uscat triat si ambalat. Nu au fost utilizate nici un fel de seminte / ing... Detalii »
Brand: Biothemis   Categorie: Fructe Uscate
  • Produse Supermarket Online:
  • 23   1 - 20