Faina de Porumb

  • Produse Supermarket Online:
  • 4   1 - 4
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Faina de porumb┬ápentru amestecuri cu alte tipuri de faina pentru prepararea de biscuiti, clatite sau paine. - Culoarea galbena a acestei faini da o nuanta aparte preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care pot... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Preparat de regim sursa de fibre. Garantat fara gluten poate contine urme de ou de lapte si de nuci.INGREDIENTE:Porumb*. *provenit din agricultura biologica.MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:Culoarea galbena a acestei faini permite prepararea de ... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Este o faina de porumb bio perfecta pentru a prepara tacos, clatite si chiar pentru prepararea pestelui. - Furnizeaza organismului substante nutritive indisponibile precum sintosterolul, acizii grasi si esterici, saponinele si a... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Faina de porumb bio folosita in realizarea de tacos clatite. si pentru prepararea pestelui.Caracteristici: produs bio produs fara glutenGramaj: 500gDescriere: produs bio care permite realizarea de tacos mexican si clatite colorateIngredient... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Fainuri Si Paste Fainoase Bio
  • Produse Supermarket Online:
  • 4   1 - 4