Faina de Porumb

  • Produse Supermarket Online:
  • 5   1 - 5
Faina de Porumb fara Gluten 500g Nestelberger Faina de porumb folosita in realizarea de tacos clatite. si pentru prepararea pestelui. Ingrediente: porumbingrediente provenite Agricultura Ecologica Caracteristici: produs Bio produs fara Glut... Detalii »
Brand: Nestelberger   Categorie: Porumb
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Faina de porumb┬ápentru amestecuri cu alte tipuri de faina pentru prepararea de biscuiti, clatite sau paine. - Culoarea galbena a acestei faini da o nuanta aparte preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care pot... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Fainuri si Tarate, TVA9, Video. Descriere - Este o faina de porumb bio perfecta pentru a prepara tacos, clatite si chiar pentru prepararea pestelui. - Furnizeaza organismului substante nutritive indisponibile precum sintosterolul, acizii grasi si esterici, saponinele si a... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Cereale Si Leguminoase
Faina de porumb bio folosita in realizarea de tacos clatite. si pentru prepararea pestelui. Caracteristici: produs bio produs fara glutenGramaj: 500gDescriere: produs bio care permite realizarea de tacos mexican si clatite colorateIngredien... Detalii »
Brand: Primeal   Categorie: Faina
Preparat de regim sursa de fibre. Garantat fara gluten poate contine urme de ou de lapte si de nuci. INGREDIENTE: Porumb. provenit din agricultura biologica. MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Culoarea galbena a acestei faini permite prepararea d... Detalii »
Brand: Ma Vie Sans Gluten   Categorie: Faina
  • Produse Supermarket Online:
  • 5   1 - 5