Mixer Rmsn-4110 La Doar 67 Ron In Loc De 130 Ron

Mixer Rmsn-4110  La Doar 67 Ron In Loc De 130 Ron
67.00
Cumpara »

Descriere Produs

Mixer Rmsn-4110 La Doar 67 Ron In Loc De 130 Ron
Brand: Naturmag   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
MIXER RMSN-4110 Este prevazut cu 7 viteze, buton de eliberare palete, 4 accesorii: 2 batatoare, 2 palete, putere: 250 w, sursa de alimentare 230v-50hz, Dimensiuni: 8x17x15.5 cm, cablu: 115 cm, greutate: 760 g.

Produse similare

Cumpărați Blender Mixer Twist & Take la cel mai bun preț. Milkshake-urile nu au fost niciodată atât de ușor de pregătit! Cu  Twist & Take , trebuie doar să adăugați aromele dvs. preferate în blender mixer. În câteva minute ... Detalii »
Brand: Total Comenzi   Categorie: Aparate Electrocasnice Mici
Cumpărați Mixer Lapte (Design Vacă) la cel mai bun preț .  Dacă doriți să vă bucurați de un cappuccino autentic cu spumă bogată, acest  Mixer Lapte  cu  design vacă  este perfect pt. dvs.  Mixer Lapte  are mâner cu pet... Detalii »
Brand: Total Comenzi   Categorie: Aparate Electrocasnice Mici
Dacă doriți să aveți în casa dvs. mixere de ultimă generaţie, nu puteţi rata puternicul pahar mixer One Touch Monster Bullet . Modul său de funcţionare simplu face ca Monster să fie un mixer exclusiv de pe piață, pentru că tr... Detalii »
Brand: Total Comenzi   Categorie: Aparate Electrocasnice Mici
Mixer cu bol Victronic VC278WBMixer cu bol Victronic 278WB Mixer cu bol rezistent, durabil si foarte usor de utilizat Acesta centreaza ingredientele si amesteca chiar si cantitatile mici Nu trebuie sa lipseasca din gospodaria bucatareselor ... Detalii »
Brand: Pawan Online   Categorie: Mixere
Cumpărați Mixer de mână | Tristar MX4151 la cel mai bun preț .  Mixer de mana cu accesorii de aluat cromate. Datorită puterii de 200 W este mixerul ideal pentru a prepara creme sau aluat. Un ajutor de nadejde in bucatarie! Carac... Detalii »
Brand: Total Comenzi   Categorie: Aparate Electrocasnice Mici
Mixerul Zilan are un motor de 200W si dispune de 5 trepte de viteza si functie turbo. Cu ajutorul acestui mixer Zilan ZLN8280 puteti prepara diverse preparate cum ar fi: frisca pentru ornat torturi si prajituri, maioneza, etc. Accesoriile a... Detalii »
Brand: Pawan Online   Categorie: Mixere
MIXER RMSN-4110 Este prevazut cu 7 viteze, buton de eliberare palete, 4 accesorii: 2 batatoare, 2 palete, putere: 250 w, sursa de alimentare 230v-50hz, Dimensiuni: 8x17x15.5 cm, cablu: 115 cm, greutate: 760 g.... Detalii »
Brand: Acord Online   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Mini mixer pentru cappuccino sau omleta este un dispozitiv ce ajuta la prepararea unui cappuccino. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati continutul si apoi sa efectuati miscari de rotatie cu ajutorul mixerului. In doar cateva secunde vet... Detalii »
Brand: M b New Online   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie