Patine Alunecare Pentru Mobila

Patine Alunecare Pentru Mobila
51.00
Cumpara »

Descriere Produs

Patine Alunecare Pentru Mobila
Categorie: Casa Si Interior
Solutii Casa si Interior: Salvati si protejati pardoseala si mobila dvs ! Atunci cand deplasati mobila, de regula pardoseala se deterioreaza. Pentru a evita acest lucru, va recomandam aceste patine pentru alunecare. Lipiti-le pur si simplu pe picioarele mobilei si pardoseaua va fi salvata. Material: plastic Dimensiuni: diametru Ø1,5 - 4 cm Set de 36 bucati

Produse similare

Solutii Casa si Interior. Protejati pardoseala de zgarieturi folosind acest lot de 12 protectii (patine) din pasla. Lotul contine 12 patine in 3 talii diferite care se vor adapta perfect formei mobilei dvs. Patinele se infig in varfurile picoarelor de scaun. Diametr... Detalii »
Categorie: Casa Si Interior
Din bumbac. Dimensiuni: 40 x 60 cm.... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Solutii Depozitare si Economie de Spatiu. Sistem de stocare complet pentru garderoba ce contine: - 8 umerase anti-alunecare rotunjite pentru a evita urmele pe umerii imbracamintei, umerasele fiind prevazute cu 2 curburi pentru a facilita agatarea hainelor cu bretele (L41.5 x H23 cm... Detalii »
Categorie: Casa Si Interior
Discuri autoadezive au dublu rol: acela de a va proteja parchetul de zgarieturile nedorite si de a va usura efortul atunci cand doriti sa mutati mobila. Se monteaza usor pe picioarle oricarei piese de mobilier. Dimensiuni si forme diferite.... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa
Sistemul EZ Moves va ajuta sa mutati piese grele de mobilier dintr-o singura miscare pentru ca bara va ofera de 10 ori mai multa putere. Caracteristici EZ Moves: - dispozitiv pentru a muta mobilierul pe suprafete dure si pe covor; - varful ... Detalii »
Brand: S c Smart World Solutions S r l   Categorie: Accesorii Casa
Dimensiune: 29-34 Greutatea maxima de 20 kg. * ATENTIE! Nu sunt potrivite pentru copii sub 3 ani.... Detalii »
Brand: Vog Shops Srl   Categorie: Jucarii De Exterior
Maner antic 5 cm 366971 Maner de metal antic pentru mobila si cutii din lemn. Accesorii mobila. Se fixeaza folosind suruburi sau cuisoare de prindere.... Detalii »
Categorie: Accesorii Cutii De Lemn
Pe treptele unei scari, dar nu numai pentru a evita riscul de cazaturi sau alunecari, datorita acestei benzi antialunecare: realizata din material de tip smirghel (material granular cu efect anti-alunecare), partea de jos este din PVC cu ad... Detalii »
Categorie: Accesorii Casa