Set Rotativ 12 Condimente Sticla Cu Suport Inox

Set Rotativ 12 Condimente Sticla Cu Suport Inox
175.00
Cumpara »

Descriere Produs

Set Rotativ 12 Condimente Sticla Cu Suport Inox
Categorie: Bucataria Ta
Accesorii Bucatarie si Ustensile: Set rotativ 12 condimente sticla cu suport inox prezinta un cadru de inox rotativ care va usureaza accesul la condimente. Condimente pastrate in aceste recipiente din sticla nu își pierd aroma și mirosul și le aveți mereu la indemana. Material: barele de sustinere - inox (oțel inoxidabil), plastic; recipientele pentru condimente: sticla, iar capacele sunt fabricate din plastic. Rotiți partea superioară a capacului si puteti seta dozarea condimentelor; sunt prevazute 2 trepte pentru dozarea (intensitatea) condimentelor. Dimensiuni: stand - inaltime 33 cm, diametru 19 cm. Sticla pentru mirodenii: diametru: 5.5 cm, inaltime 9 cm, volum 0,13 l.

Produse similare

Accesorii Bucatarie si Ustensile. Set rotativ 6 condimente sticla cu suport inox prezinta un cadru de inox care va usureaza accesul la condimente prin faptul ca se invarte. Condimente pastrate in aceste recipiente din sticla nu își pierd aroma și mirosul și le aveți me... Detalii »
Categorie: Bucataria Ta
Set condimente cu suport rotativ Grunberg GR400, alcatuit din 12 borcane cu capac din inox si un suport rotativ, fi utilizat cu succes in restaurante, cantine, terase de vara.Material: otel inoxidabil cu sticlaSetul pentru condimente poate ... Detalii »
Brand: Pawan Online   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Accesorii Bucatarie si Ustensile. Acest set de condimente va ajuta sa aveti 6 tipuri de mirodenii (condimente) la indemana si sunt pozitionate intr-un frumos suport rotativ din lemn. Material: lemn, sticla, plastic (capac). Dimensiuni: h suport 15 cm, inaltime borcan aprox.... Detalii »
Categorie: Bucataria Ta
Set condimente 7 piese Grunberg elegant si atractiv, cu suport rotativ. Setul pentru condimente nu trebuie sa iti lipseasca din casa, fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai putea dori. Setul contine 7 piese, 6... Detalii »
Brand: Wiseman Comserv   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Set condimente, 10 piese, multicolor, ideal in bucataria dumneavoastra pentru organizarea condimentelor si mirodenilor dumneavoastra intr-un mod practic si util. Invitatii tai se vor bucura de minunatele condimente servite in aceste frumoas... Detalii »
Brand: Naturmag   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Solutii Organizare si Economie de Spatiu. Setul de condimente contine 12 borcanele cu capac din lemn. Suportul rotativ, este confectionat din lemn de esenta tare, accesul la recipiente facandu-se usor. Borcanelele sunt confectionate din sticla, iar la interior prezinta o sita din p... Detalii »
Categorie: Bucataria Ta
Set condimente, 10 piese, Multicolor, ideal in bucataria dumneavoastra pentru organizarea condimentelor si mirodenilor dumneavoastra intr-un mod practic si util. Invitatii tai se vor bucura de minunatele condimente servite in aceste frumoas... Detalii »
Brand: Acord Online   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie
Set condimente 7 piese Grunberg elegant si atractiv, setul pentru condimente nu trebuie sa iti lipseasca din casa, fiind un ajutor de nadejde si cel mai bun organizator pe care ti l-ai putea dori. Setul contine 7 piese, 6 recipiente si un s... Detalii »
Brand: Almada   Categorie: Alte Accesorii Bucatarie