Sare Roz De Himalaya Grunjoasa 500g Solaris

Sare Roz De Himalaya Grunjoasa 500g Solaris
5.90
Cumpara »

Descriere Produs

Sare Roz De Himalaya Grunjoasa 500g Solaris
Brand: Solaris   Categorie: Alimente De Baza
Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier.Fiind in intregime naturala culoarea poate varia usor de la un lot la altul fara ca proprietatile produsului sa fie modificate.Sarea este obtinuta prin metode mecanice traditionale de extragere din roca in minele din regiunea muntilor Himalaya.Provenind dintr-o zona neatinsa de poluare industriala sarea se bucura de o puritate si propietati deosebite.Utilizare: Se recomanda consumul moderat de sare (pana la 5 g zilnic).

Produse similare

Se spune ca sarea de Himalaya este cea mai pura sare din lume. Culoarea roz o deosebeste de alte produse. Fiind extrasa din muntii Himalaya de la mari altitudini nu contine nici un fel de toxine care pot fi regasite in sarea de mare datorit... Detalii »
Brand: Dragon Superfoods   Categorie: Alimente De Baza Bio
Condimente, Sare. DRAGON SUPERFOODS Sare Roz De Himalaya Grunjoasa 500g... Detalii »
Brand: Dragon nbsp superfoods   Categorie: Alimentare
Sare roz de Himalaya grunjoasa 500g Herbavit... Detalii »
Brand: Herbavit   Categorie: Alimente De Baza
Condimente, Sare. SOLARIS Sare Roz De Himalaya Grunjoasa 500gr... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Caracteristici: Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier.Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor de la un lot la altul, fara ca proprietatile produsului sa fie modificate.Sarea este obti... Detalii »
Categorie: Sare Si Condimente
Sare de Himalaya, neiodată -100% natural, fără aditivi sau conservanţi.  Sarea se extrage prin metode tradiţionale din  minele din regiunile Muntilor Himalaya, dintr-o zonă neatinsă şi nepoluată. Sarea de Himalaya  conţine clor... Detalii »
Categorie: Alimente
Condimente, Sare. SOLARIS Sare Roz De Himalaya Fina 500g... Detalii »
Brand: Solaris   Categorie: Alimentare
Ingrediente: Sare de Atlantic grunjoasa. Sare de Atlantic grunjoasa. Sare neiodata.Fara agenti antiaglomeranti.... Detalii »
Brand: Byodo   Categorie: Alimente De Baza Bio