Cuburi Bio De Legume Cu Drojdie 8 Bucati Rapunzel

Cuburi Bio De Legume Cu Drojdie 8 Bucati Rapunzel
9.90
Cumpara »

Descriere Produs

Cuburi Bio De Legume Cu Drojdie 8 Bucati Rapunzel
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Cuburi Bio de legume cu drojdie 8 bucati Rapunzel 1 cub pentru 1/2 L apa fierbinteIngrediente: sare de mare ulei de palmier * legume * (14%) - ceapa * morcovi * telina * patrunjel * zahar din trestie * drojdie * turmeric * leustean frunze * usturoi * piper * nucsoara * cicoare * *din culturi ecologiceNu contine Gluten. Contine urmatoarele ingrediente alergene: telinaA se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: Elvetia

Produse similare

Alimente BIO, Deshidratate, Legume Deshidratate, TVA9, Video. Descriere - Cuburi de supa, fara drojdie, ideale pentru obtinerea unei gustari calde delicioase. - Este o modalitate rapida de a pregati o masa calda si hranitoare. - Potrivita pentru adulti, dar si pentru copii, ideala ca si ingredient de ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Deshidratate
Cub de supa de legume fara drojdie Bio 8 buc Rapunzel Cub de supa fara drojdie ideal pentru supe si sosuri. Ingrediente: sare de mare ulei de palmier* faina de orez integral* 145% legume* (morcov* telina*ceapa* praz* rosii*) patrunjel* maci... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Condimente Si Esente Bio
Alimente BIO, Deshidratate, Legume Deshidratate, TVA9, Video. Descriere - Cuburi de supa dupa o reteta originala, ideale pentru obtinerea unei gustari calde delicioase. - Este o modalitate rapida de a pregati o masa calda si hranitoare. - Potrivita pentru adulti, dar si pentru copii, ideala ca si ingr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Deshidratate
Alimente BIO, Deshidratate, Legume Deshidratate, TVA9, Video. Descriere - Cuburi de supa putin sarate, ideale pentru obtinerea unei gustari calde, dietetice. - Este o modalitate rapida de a pregati o masa calda si hranitoare. - Potrivita pentru adulti, dar si pentru copii, ideala ca si ingredient de b... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Deshidratate
Alimente BIO, Deshidratate, Legume Deshidratate, TVA9, Video. Descriere - Cuburi de supa cu ierburi aromate, ideale pentru prepararea unei gustari calde, delicioase. - Este o modalitate rapida de a pregati o masa calda si hranitoare. - Potrivita pentru adulti, dar si pentru copii, ideala ca si ingredi... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Deshidratate
Drojdie uscata activa Bio fara gluten 9g Rapunzel Gust natural de drojdie fara GlutenUtilizare: pentru paine prajituri si alte produse de patiserie. Mod de folosire: 1 plic la 500g fainaIngrediente: drojdie pe baza de cereale* amidon din ca... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Fara Gluten Bio
Cuburi din lemn 1.5x1.5x1.5 cm Acest cub este din lemn natural si o dimensiune de 1.5 cm pentru fiecara latura. Pe aceste cuburi se pot folosi culori acrilice, culori de ulei etc sau alte tehnici dupa creativitatea fiecaruia.Se comercializ... Detalii »
Brand: Rilabo   Categorie: Obiecte Decorabile Din Lemn
Cuburi din lemn 2x2x2 cm Acest cub este din lemn natural si o dimensiune de 2 cm pentru fiecara latura. Pe aceste cuburi se pot folosi culori acrilice, culori de ulei etc sau alte tehnici dupa creativitatea fiecaruia.Se comercializeaza doa... Detalii »
Brand: Rilabo   Categorie: Obiecte Decorabile Din Lemn