Linte Verde Bio 500 G Rapunzel

Linte Verde Bio 500 G Rapunzel
12.72
Cumpara »

Descriere Produs

Linte Verde Bio 500 G Rapunzel
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
ngrediente: Linte verde*. Poate contine urme de gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Canada.Delicatesa fina fierbe tare.Întrebuintare: În salate si spe ca garnitura si pentru prajeli. Greutate: 500g

Produse similare

Ingrediente: linte verde* apa sare de mare. *provin din agricultura ecologicaDescriere: gata fiarta - pentru bucataria rapida.Întrebuintare: pentru supe de Linte fiertura de Linte salata de Linte si ca garnitura.Tara de origine: Itali... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Conservate Bio
Produse BIO. RAPUNZEL Linte Verde Ecologica/Bio 500gr... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Linte rosie decojita Bio 500g Rapunzel Ingrediente: Linte rosie* ulei de floarea-soarelui*. *provin din agricultura ecologicaTara de origine: Turcia.Linte fina pentru bucataria rapida deoarece nu trebuie înmuiata.Întrebuintare: ... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Ingrediente: Boabe de linte maro (linte de munte). Poate contine urme de gluten.Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Canada. Linte dulceaga aromata de gurmand una din cele mai vechi plante cultivate este croc... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Lintea verde este saraca in grasimi dar bogata in proteine calciu fier fosfor cupru potasiu si vitamine (B1 si C) acid folic iar datorita antioxidantilor protejeaza impotriva radicalilor liberi din organism. Poate fi gatita in multe feluri:... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Leguminoase Bio
Produse BIO. RAPUNZEL Linte Neagra Beluga BIO 500g... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Produse Eco bio Si Vegane
Linte verde organica 400g Biona Ingrediente: linte apa - toate ingredientele sunt certificate organic. Nu contine zahar.Dupa deschiderea conservei continutul trebuie mutat în alt recipient si pastrat la frigider daca nu consumati toat... Detalii »
Brand: Biona   Categorie: Conservate Bio
Alimente BIO, Cereale si Leguminoase, Leguminoase, TVA9, Video. Descriere - Lintea verde face parte din familia leguminoaselor, alaturi de soia, naut, mazare si fasole. - In ierarhia vegetalelor cu cel mai mare continut de proteine lintea este pe locul 3, dupa canepa si soia. - Azi, in bucatarie, lintea... Detalii »
Brand: Rapunzel   Categorie: Cereale Si Leguminoase